屌南亞入一入嚟 睇完回應下

764 回覆
1058 Like 154 Dislike
「咩話?你竟然講南亞手足壞話???
支畜!五毛!PR!熱狗!」
好多好靚你唔知啫,人哋識食呀
「源頭支畜支那雞唔屌?又捉多隻支畜」
咁認真做乜 兒登仔出到深水埗/重慶大廈見到南亞人咪只會縮埋一嚿 咪唯有上網做鍵盤俠
啲蝻根本唔係香港人
無可否認 係香港住開既南亞一定有好有唔好 不過班南亞成年人都算少問題 反而覺得佢地啲仔女 即係下一代比佢地態度真係更差 見親好多成年既南亞都算有禮貌 但望一望班街童𡃁仔 佢地態度真係好差 有做開運動去開街場既就知 有時又會霸住個場踢 扮唔識聽中文 真係仲串過馬撚。
驚再咁落去遲早香港人會比佢地踩上心口
屌你老母臭化閪死蝻狗罪惡溫床
成身體毛又粗魯,無d文化,整衰香港
你唔撚諗住講幾句乜乜香港核心文化呢d垃圾就可以洗底? 屌你老母仲撚衰過大陸蝗蟲,蝻9 四圍打劫打架黑社會,勁撚恐怖
你重未block佢?
我舊時間中學有個唔知南亞幫定印仔
好似全級中文攞第一
唔知做乜鳩
其實有啲唔明,正常去一個地方工作/讀書,都要pass當地既語言能力考試,點解有班南亞裔人士可以一句廣東話都唔識就一家大細黎到香港跟住黎到又唔努力學廣東話,最尾又要嘈冇人幫佢地,咁辛苦過黎為咩
為錢囉,過黎不停生仔,攞公屋攞綜援,舊錢仲多過佢鄉下做老細
傻鳩樓主去下深水埗唐樓住下先啦,
南亞跟本恐怖到不得了

去google search 「南亞 打劫」
大把新聞睇, 我屌你老母咩
學人幫南亞洗底,睇多d新聞啦
吾制。。😔
我唔明點解佢地本身一句廣東話都唔識就黎香港,黎到仲要屌人唔幫佢去學,唔通香港人一句日文都唔識走去日本,去到又可以屌日本政府唔幫我地學日文咩事實上一句都唔識連去都去唔到啊
多謝南亞之父啦
我哋歧視佢哋,所以?
唔like就番去南亞
same,佢哋可以選擇番南亞
以前做義工有接觸過就知班蝻比人屌係抵撚死
同支那人完全冇分別
剩係想死r爛r d著數
冇心做香港人 覺得香港欠左佢地
當犯法既人係小部分
但大部分都係冇公德心咸濕污糟
真係希望撐南亞果班連登仔夜晚去荃灣,深水埗呢啲地方唔好比南亞仔圍 到時上返黎呢個post話要屌返班南亞 到時真係比人笑
我意思係改政策
但唔等於由佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞