屌南亞入一入嚟 睇完回應下

764 回覆
1058 Like 154 Dislike
佢自己唔肯主動融入社會
點解要等人幫先肯融入

你會唔會本未倒置左D
D鬼佬黎香港有人教佢講廣東話?
舊時D客家佬上海佬黎香港
又有政策同學校教佢地講廣東話?
南亞人好多本身係語言天份
老憑要幫??
比哂機會讀書
入U連中文都剩係要小學生程度
仲想點??

假難民就打劫放火 ..
幫你老母臭閪助咩
唔r落黎香港咪唔洗我地幫囉
假難民
agger
有冇人都鍾意呢個印度女仔channel
https://youtu.be/Y5X-iDTLv24
德國左膠最撚爽啦
連最左膠果位議員個女都比難民姦殺埋
唔知依家極右未
以前連登標準答案:蝻
你都ON9
你試下去巴基 去印度睇下
我睇你係香港仲上唔上進?
無人話膚色代表所有野

係話你地班傻閪咪撚雙重標準
咁講普通話又唔代表乜野囉
我夠接觸過唔少大陸人
好多都好豪氣搶住請食飯
即係你覺得有得揀本地人會多數揀回收札鐵多過寫字數工什至服務業?
Push
唔好怪人屌佢哋 先問下自已作為外族有冇做好自己管好自己行為 出問題嘅唔係佢哋膚色而係行為 樹大總有枯枝亦有好枝 問題係邊樣多啲
佢依啲完全香港人
支持樓主
年半前就手足手足

現家就差仔

配撚做人homie咩
兒登仔扮咩擁抱西方普世價值
明明骨子裡就係一班未開化野人
係囉,俾公屋佢地住,買埋iphone俾佢地用,整個補習班俾佢地學好中英文,順便教埋佢地點考好dse點樣入到好既大學我屌你老母啦,大把香港人住緊劏房咋,你要做善事咪撚逼全香港人一齊做
係積壓到爆既時候
就屌人唔好宣洩

咁多年啦 有改變過咩?
又係笑撚左
你地所有最終目的都係為政治
為左反共
伊斯蘭主張無戰爭滲入 人海清洗種族
都可以咁樣比你地洗白
為左用黎做政治工具 講埋呢D咁撚ON9既野
穆斯林真心垃圾
但好多南亞人士其實係天主教徒黎
香港本土有部份係客家人..
不停抹黑人地種族個啲PR 5毛on 9少陣啦 南亞人就係衰?英國人就係好? 你自己用下你個死人腦諗下合唔合理啦 係咪都吠
香港人移民post - 麻煩大家唔好做臭香港人既名, 要點點點溶入人地社區etc
南亞人喺香港 - 唔識廣東話係政策問題 融入唔到唔關佢地事

個分別咪係呢度囉, 你要人唔討厭你(都唔用歧視呢個字) 係自己主動架, 而家個政府係屎, 但唔好咩都最後推哂個政府點樣唔幫助呢批人啦

唔明點解覆你嗰個人剩係可以企係南亞方面諗野, 唔為下被影響既香港人諗
講真普遍屌南亞既人最後都係想南亞人自己爭氣d, 兩個唔同文化宗教既民族先相處到啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞