屌南亞入一入嚟 睇完回應下

764 回覆
1058 Like 154 Dislike
唔好打稻草人啦
佢地犯法自然有法律去懲罰佢地,幾時有人話要包容佢地犯法呀?
依家係話緊你用一竹筒打一船人,然後叫人歧視人地成個種族呀
咪撚再咁大愛啦,外地人唔係自己國家生活,係會受到不公平既對待嫁啦,連登最愛既日本都係排外嫁啦
事實上大部份南亞仔都係仆街黎,識講廣東話既南亞仔少之有少
我覺得香港算係包容佢地添啦,每次一有d咩歧視就有班大愛撚出黎護住佢地
你要反中唔代表要接納一班社會垃圾
依個社會歧視ON9唔係少數
你感受唔到係因為ON9無樣睇
如果唔係你應該會淪為同南亞人一樣
你應該慶幸
佢地識一兩個正常人就當成個族群都係好人

離地到冇感受過南亞狗帶黎既問題
最受歡迎既黃之鋒夠係新移民啦
雙重標準 含撚啦
真係有班後生女比你地害撚死
死都要硬拗

我唔好講中國人都有孫中山? ON9
本地人最唔願意做, 最無social status嘅工種南亞人做晒係support我論點喎
南亞人成為大多數犯罪種族,歐洲有板你睇接收難民係點累國累民,收入鄉隨俗既難民ok,但要收既人有唔少罪犯,同婦人之仁有乜分別?
佢地兩個人最少生3個以上,全部拎社會福利,然後舉家全族移民,香港人平均都唔知有冇生一個,點同佢地比?
呢邊大力支持侵拒收難民起圍牆,自己就支持放人入港,真係天才是也
連登清一色屌差狗
依家大愛撚曬
屌,平心而論警犬都有好人
唔好一碌鳩打一船人啦...
尊重返叫返人地做警察啦
南亞狗
而係大學,大把少數族裔,大把都係香港出世,大把手持幾個5**,但係中文連2都冇,好大因素係政策問題。

我係英國唔識英文你都屌柒我啦係咪呀
係香港又唔講中文 唔識又唔自學
完全無諗住融合社會
幾多土生土長嘅香港人賣港奶共乜7都做啦
香港狗賊80+%華人啦
仲用膚色/出生地區分人種實在係太撚弱智
佢哋咪街童
最鍾意偷嘢 唔守規矩
班大愛撚真係痴哂線

果然左膠都係世界毒瘤
又到搶光環嘅時間
無咩我都係返出去先
笑撚左 你肯定未接觸過
唔會無本地人唔願意做囉 傻閪
口講支持侵拒收難民,起圍牆,到自己香港就話支持南亞
歐洲點樣俾難民拖垮仲一直進行緊,港豬就話自己友唔洗怕
A
A
兒登仔真係笑撚死人
警犬前年夠有人影委任證支持5+1啦
做哂仲反人地

一講南亞狗就利君雅
A
愛侵係睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞