屌南亞入一入嚟 睇完回應下

764 回覆
1058 Like 154 Dislike
唔好話不知者不罪先
打人偷野搶野強姦最落後既地方都知係錯掛?
同佢地教育有乜關係
你話係難民,溫飽生命成問題,到香港解決三餐生命安全咪又係作奸犯科,正你老母義咩,同為香港人大把住緊劏房去食物銀行拎緊食物既人,你唔撚去幫左先?
岩呀 去外國讀書搵個識廣東話既人教囉
如果冇又可以話外國人歧視你
你起碼都比埋間屋人住啦
BLM都係呢D訴求
唔要你間鋪, 但你每個月要分返利潤比我囉
其實我唔明,由細到大都接受緊香港教育,點解中文仲跟唔到係接近零嘅地步
佢地乜撚野都唔知
剩係知要做大愛 左膠
之後屌鳩拜登美國好多大愛左膠 拆圍牆
真係好好笑

自己得下問下你地D入境手足
赤柱坐最多坐大飛比佢地捉既係咩人
自己睇下有邊D地區好似香港咁
捉到=坐
捉唔到上岸=拎行街紙=永久居民坐定粒6
好明顯啦
你睇呢個post 有幾條打手同時間係咁挑人機,就成個agenda 係乜
印度人幾時幾日奴役過?

上面自稱做教育條友都唔覆我
我都話佢地自己都唔主動融入
仲要政府幫?
舊時上海人客家人鬼佬有政府幫佢地學廣東話架?

本未倒置
真正既香港人有語言能力都冇一份安定既工作、基本生活條件
自己人都未搞掂憑咩幫外人
左膠大戰右翼
逃犯天堂
其實屌拜咪又係同一類人
佢地犯罪
睇唔到 我唔理 我唔知
印度人幾時畀人奴役過?
你就傻,我講有部分香港人係客家人邊撚到有錯,又無講你有錯,你話我傻做乜鳩,屌你老母係唔係俾人屌得少?
無視我
你去過啲多南亞狗既屋邨見識下咪知囉
周圍都係南亞狗,細路年青人周街係到玩板球踢波
整到人唔會講sorry,大人就坐係隔離鳩望教都唔柒教
屌鳩佢地好啲就唔柒理你,衰啲就吹雞班堆蝻過黎兇你
依啲又唔叫蠶食呀?唔講以為去撚左佢地地方
事實上就係絕大部份係香港既蝻都係假難民黎再加佢地下一兩代
你做過唔係低下階層主流既工作,都知職場上接觸到真係有專業技能有料既蝻係有幾少

係呀佢地依家佔既數係唔大呀,但佢地犯罪個比率高
香港大撚把南亞區,入到去好似gta世界咁充斥住嫖賭毒,槍都有,唔知既自己google下南亞村
同埋佢地生育率大過新移民好撚多,長遠個增長唔會少得去邊

傻閪唔撚用腦,香港會比蝻呃閪屌中出保送居留權既港女睇黎都係你依type
鄉黑都有
無啦啦養一班無用既人
呢個世界得左膠先會咁做
G持樓主
南亞都有
講得好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞