屌南亞入一入嚟 睇完回應下

764 回覆
1058 Like 154 Dislike

大家都係香港人幫得就幫

唔好講頭幾頁
前幾頁班友知道自己無POINT都走
屌鳩紅登拆圍牆 USA大愛左膠
之後自己做同樣既野 真係好好笑
一句講哂,樓主係DEEP STATE
唔係香港人 大家都係人類
好擔心佢地 遲啲會唔會大家都係生物唔食肉 植物都唔食得
植物都有感覺架we born fair
睇翻我前個回覆
比佢哋坐大,佢哋下一代會成為左膠害死香港
好似六十年代班左仔,美國黑鬼咁
歧視佢哋係啱,唔應該有種族平等
1, 用機會成本去解釋佢地犯罪行為
2, 政府多謝你既解釋去正名而家對每日150個新移民既傾斜政策
3, "只有香港人"係基於佢地肯融入同改善現有行為, 而同時有資源分配到比佢地既結果, 基於而家既客觀事實去描述香港人同南亞人係兩族人
佢地巳經形成自己既社群, 同時香港人亦因為佢地行為而感受到安全上既威脅
仲之唔應該平權,否則我哋會成為美國咁亂
識分平權同極端?
集權同本土、民族主義冇關。
譬如美國、日本就唔集權,俄羅斯、北歐國家就集權,但佢哋都可以好民族主義。
唯一辦法佢哋離開香港
平權=養虎為患
同班曱甴講人性?
你依家同美國白左有分別
到時好似依家美國就已經太遲
納稅本身係好,只係佢哋搞到全球兩大先死
以前連登不嬲都吊南亞啦
舊連登核心價值同黃連登核心價值相撞
咁已經係社會/共產主義
A
係外國住幾年,種族平等根本唔work
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞