屌南亞入一入嚟 睇完回應下

764 回覆
1058 Like 154 Dislike
咪一鳩樣
考你老母慮咩大愛撚,成班假難民r黎香港
本身唔應該存在係香港既人點解唔屌得?
同單程證支那畜一樣
我知 但我認為係要回應
個post咁多正皮 可能有人真心俾佢影響
所以我要講多一個面向
我識嗰啲南亞朋友 好多都唔會覺得自己係香港人 佢地會認為佢地係巴基斯坦/印度/尼泊爾人etc 當我話我係香港人 係HongKonger嘅時候 佢地好鍾意挑釁你話 我地係chinese 係中國人 唔係香港人 香港人姐係中國人etc 再同佢地解釋落去 佢地係唔會聽 (有同佢地係朋友都知佢地係好固執)我就唔太中意佢地咁樣
你啱
所以最大問題係政府到
根本係班官搞到香港人間煉獄咁
收皮啦
你要歧視搞清楚自己歧視緊咩人先啦
香港人未必會同黑人做朋友
但至少生活上冇影響到大家

但你一講南亞裔
一定同罪犯掛勾
呢樣野唔係香港人屈佢地
係佢地自己建立出黎

佢地自己都心知南亞=罪犯
偏偏一班人仲幫佢地講好說話

問題根本就冇解決過
佢地照樣強姦打劫入黑社會去做狗
成日話政府搞到佢地咁
香港人咪一撚樣比政府搞到要走難
唔通香港人走到去外國又屌鳩人地政府囉?
好明顯有五毛藉住右翼抬頭(反左膠)既勢,去鼓吹種族主義係搞分化
前幾日又係有個post 屌黑人
https://lihkg.com/thread/2366097/page/1
我就唔信係巧合
霸車位個班垃圾阻撚住條路
當日國民黨聯合共產黨打日本仔
Retarded
唔好乜柒都五毛啦離地撚
南亞狗就係香港既隱患之一黎
同新移民冇分別,都係蠶食緊我地文化
吔屎啦你
大把體力勞動就有收穫既工,大把默默付出既人
我見到佢地真係有人做野會覺得接受佢地都唔係問題,但最大問題係佢地太多同鄉唔爭氣
好撚柒 屌人都唔識屌
你收皮啦

其他人未接觸低層南亞人同自己 身邊人被佢地騷擾就係到洗白就收皮啦
咪撚同我講一班人壞唔代表全部人係
咁你地又歧視大陸人
雙重標準
含撚啦
男人老狗緊係話南亞人安全啦
班南亞仔貪你有屎忽吉呀?
剩係睇蘋果就收皮啦 南亞人D犯罪新聞
個個月都有幾單 係得蘋果唔撚報

係香港先咁撚醒幫人洗 清真寺 同洗白呢班毒瘤

成班搶撚哂D公居屋, 生一堆仔女
坐大飛捉到既坐赤柱 捉唔到免費拎行街紙 仲大叫比人歧視
爆武肺就飛返鄉下避 返到去中左伏
就大叫我係香港人叫包機

但港豬只係屌留學生返黎
唔敢屌南亞人趙完鬆
呢個真係痴撚線
南亞問題近十幾年都冇解決過!

佢地係影響緊社會個安全(當然仲有班勁過佢地)

連佢地同聲同氣都阻止唔到佢地犯法
仲要香港包容佢地
真係痴撚線
一係就企埋香港人呢邊屌鳩佢地族人犯法

又唔見有喎!
未見過有南亞人出聲屌鳩班南亞犯罪分子....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞