屌南亞入一入嚟 睇完回應下

764 回覆
1058 Like 154 Dislike
A
自上年已經唔係
已經無人叫雄哥D靚
同又係雄哥
大愛左膠到一個~~~~~~~~~~~~點呀
真係
南亞人永遠唔會同香港人「同一族人」
A
佢哋唔係香港人,真.香港民族已經滅絕了
依家講廣東話既係大粵民族移民香港後代
但唔等於要同佢哋平權
佢想香港左膠化,根本唔work
你講野都幾似高官
好官腔
你同佢哋又分别?你都係用多元民族屈香港人同南亞人一樣。就算係講廣東話既香港人只係大粤族移民/大粤族難民後代,
都話真.香港人已經融左入大粤/其他族。
所謂香港人只係難民/移民
但唔應該平權,美國係一個先例
東亞人
高官唔會講呢啲
只能夠用語言同身份認同去劃界了

歐洲人很少注意,捷克人是搞種族清洗的行家。首先,捷克建國,就把布拉格的德語系居民搞出去了。布拉格的德語系居民和捷克系居民沒有任何區別,就跟斯洛伐克的斯洛伐克語居民和匈牙利語居民一樣。他們經常是兄弟倆。哥哥喜歡講德語,他說德語是歌德的語言,逼格最高;弟弟喜歡講捷克語,認為捷克語最有前途。最後,弟弟在獨立以後就把哥哥趕出去了。其實他們全是親戚。
aggar
元朗個班都唔係香港人,佢哋已經混左大粤族血
仲之已經無香港民族,只有難民/移民
垃圾蝻亞狗 收皮啦
快撚啲趕走晒 咪撚留喺香港
同啲大陸喱冇撚分別 佔用公共資源
快撚啲死返南亞
有民主/=要同佢哋share權利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞