屌南亞入一入嚟 睇完回應下

764 回覆
1058 Like 154 Dislike
入面好多華人添
仲有陶輝
所以英國人都係仆街
My 力架
臭蟲
你接觸過未?7頭
你知唔知回收行業
有一半比佢地食哂? 傻閪
你知唔知地盤札鐵 多數係尼仔/尼仔公司
你知咩? 唔知唔該唔好咁肯定講D咁ON9既野
成日話人離地
你地有貼地過咩?
自己未見過未遇過=唔會 唔知 聽唔到
就係講緊抵撚佢地死囉

明知同鄉整臭南亞個朵都唔理
講真香港真係會分你好人定壞人咩?
一見你南亞狗就走啦

咪一樣道理 見到made in china
一定係假...一定係有毒
如果行街對望下就會知你係ON9
我都會照歧視
有咩唔係?
印巴閪
根本就唔係諗住識你
剩係想屌咋
東方昇都執佢屍
因為佢地天性咸濕
加埋伊斯蘭教 視清洗白人種族為天職

撩10個女仔 實有1個中
撩左又唔會死既 你驚佢多過佢地驚你
你咪歧囉
頂多咪得你一個

南亞狗就唔同
大撚班人歧視
仲要唔洗等好耐就執左
連登仔睇唔到 唔知 唔識 聽唔到
之後UST南亞仔又出洗開POST架喇
有冇去過印度旅行呀屌
睇到嗰個post啲comment好想嘔
好多大撚左膠
呢班真係弱撚智
成班on9大愛撚現實情況都未睇清
懐疑班人平時都係同班蝻懶係friend
送上門嘅easy pussy
Blk 啦傻鳩
我明白

兩個case:

假難民:你講咗 樓上都講咗 唔多講

真難民: 如果佢哋由所謂正途入香港,入境處好多時會冇原因送去羈留所,可能會折磨嚴刑迫供,分鐘仲返當地,詳情可以上網睇。佢哋由非法途徑,我身分證搵唔到工,都係做返偏門。

另外,好多時我哋歧視嘅都係土生土長南亞人,如果我哋嘅定義係:擁抱香港核心價值就係香港人,點解會受到外人,即係難民影響?
平時去一轉就知果頭好多差狗
移民係合法性,人地國家允許你去
不如了解下大多數低下階層既蝻點黎香港先啦柒頭
成堆假難民自稱被逼害
香港只係根據國際公約冇得送走佢地
生育率大過普遍香港家庭好撚多
係,佢地係肯學廣東話,但好多都係小朋友
你肯接觸多啲會留意一個南亞家庭通常都係大人唔識講
但自己人種圍威喂果陣一定講返自己語言
一個社區多左南亞人果陣自然佢地會偏向講返自己語言
當左真係自己家鄉咁生存,依種唔係文化蠶食既一種係乜?

情況好似例如北區某啲位咁,成堆新移民堆埋一齊就變左成班淨係講普通話大聲嘈黎嘈去,啲行為變返哂好似返左大陸果軍咁撚自在,形成既小型社區同大陸冇分別

建議你接觸多啲先衝出黎柒,唔好講乜撚野利君雅
新移民都有梁天琦啦,咁係咪要撐埋新移民
根本南亞狗同支那新移民都一樣係香港隱患
傻閪大愛偽善撚
比負評個D含撚啦
應我啦
回收行業
你以為係回收個D大回收商呀?
我同你講係同收賣佬收機 走貨個D呀
紙皮個D呀 得閒行下鴨記啦
你地有J 唔驚架嘛 話好安全架嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞