有圖】九龍灣港鐵站外草叢 22歲女慘遭先劫後姦

948 回覆
14 Like 137 Dislike
原來是PTGF,真相大白,可以結案了。

如果係所有疑點真係無哂

先假設強姦成立,女事供詞全部唔合理嘅地方,都可以用被強姦後神智不清嚟解釋,呢個我唔反對

但係如果佢真係做雞/part time雞,上面被強姦嘅假設已經可以被推番,因為做得雞真係預左比人搞。事情應刻係打完野戰,講唔掂數,屈個客強姦。

但我都係唔明部點解男方要搶佢部電話

如果係所有疑點真係無哂

先假設強姦成立,女事供詞全部唔合理嘅地方,都可以用被強姦後神智不清嚟解釋,呢個我唔反對

但係如果佢真係做雞/part time雞,上面被強姦嘅假設已經可以被推番,因為做得雞真係預左比人搞。事情應刻係打完野戰,講唔掂數,屈個客強姦。

可能影左佢相/拍左片
為咗證明自己係啱,攞個假ig出嚟屈人,低估晒宜家啲毒撚

屌你而家講緊時間吻合啊弱智仔
企係主流跟大隊好威威喎

其實5點幾個post嗰陣上左新聞未

如果係所有疑點真係無哂

可能影左佢相/拍左片

蘋果仲話屌完之後通宵聊天
佢邊度做野屋企住邊

企係主流跟大隊好威威喎

我講撚緊個ig都唔知係咪真啊屌你老味

企係主流跟大隊好威威喎

唔知你又話係有人拎假ig出黎撐自己?
學識中文先出黎柒啦屌你老母

企係主流跟大隊好威威喎

你精神分裂呀?你第一句就話人地整假ig嚟老屈佢,而家又話唔知個ig係咪真。你第一句就話佢係假咁仲有咩好討論?
強姦斷估都有帶套
條女既然都肯為保命忍辱負重俾條友姦
如果條女係心水清 咁條女應該去睇醫生check下陰道有冇個犯dDNA 有就易捉好多

做大茶飯果陣連安全套都準備好

企係主流跟大隊好威威喎

你精神分裂呀?你第一句就話人地整假ig嚟老屈佢,而家又話唔知個ig係咪真。你第一句就話佢係假咁仲有咩好討論?

到底德福果兩個cs有無比客聊過屌西
https://lihkg.com/thread/93092/page/17?ref=web

佢地都好危險

企係主流跟大隊好威威喎

你讀多幾個講logic嘅course先衝出嚟柒啦垃圾

企係主流跟大隊好威威喎

你讀多幾個講logic嘅course先衝出嚟柒啦垃圾

你駁吾刀就縮番入個龜殼到啦
睇番紅字你知唔知自己講緊乜呀?
你精神分裂就睇醫生啦
請善用 尋找我的iphone
而家連個ig 都search 數到喎
究竟係假膠定係真野呀

改左名炸?

係!改左名
比人搶左iphone 應該可以check到位

雖然個賊應該都閂左機

雖然個賊應該都閂左機

除非無電 唔係既話會自動開機

所以唔好諗住偷iphone

雖然個賊應該都閂左機

除非無電 唔係既話會自動開機

所以唔好諗住偷iphone

佢真係傻閪黎
話晒俾人知位置
比人拉左啦 BTW有冇女事主圖 想安慰女事主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞