有圖】九龍灣港鐵站外草叢 22歲女慘遭先劫後姦

948 回覆
14 Like 137 Dislike
btw, 女仔唔好著咁多裙就真 緊身牛仔褲起碼難除 D , 有機會拖到時間

著到沙地阿拉伯咁好冇

好撚on9 咩logic
我行出街要預咗俾人老強
準備收錢!
btw, 女仔唔好著咁多裙就真 緊身牛仔褲起碼難除 D , 有機會拖到時間

著到沙地阿拉伯咁好冇

好撚on9 咩logic
我行出街要預咗俾人老強

尋日連登仔先話著裙黎M記網聚都唔得wor
到底個尺度係邊

木乃伊咁
手機充電線綑綁女事主雙手
仲要係個條天橋
多人到仆街

充電線咁滑點綁
嗰度咁多人,點會由條橋捉條女落去都無人理呀
有圖
手機充電線綑綁女事主雙手
仲要係個條天橋
多人到仆街

充電線咁滑點綁

有冇可能用大d果邊卡住條線所以解極都解唔到?
成件事
是咁的、如果條女話佢朝早5點先逃脫到嘅話、尋晚我點幾鐘路過果到返屋企、我聽唔到有人大叫救命喎•••定條女係啞嘅?

警方需要你
希望167唔好俾條港女老屈強姦

無叫唔出奇
扯個頭撞下牆打二巴唔暈都呆晒啦
是咁的、如果條女話佢朝早5點先逃脫到嘅話、尋晚我點幾鐘路過果到返屋企、我聽唔到有人大叫救命喎•••定條女係啞嘅?

警方需要你

無叫唔出奇

咪暈到五點先醒

合理呀

警方需要你

無叫唔出奇

咪暈到五點先醒

合理呀

暈左知道有人用水沖佢身
好撚唔合理,唔敢跟車太貼

警方需要你

無叫唔出奇

咪暈到五點先醒

合理呀

暈左知道有人用水沖佢身

9估
-起身濕晒
-姦ing ,有意識感覺但又太虛弱叫唔到(比人打完撞親,鬥力已太累)
支持條女既巴打潛晒水?

去左隔離POST屌連登繼續做道德塔利班

警方需要你

無叫唔出奇

咪暈到五點先醒

合理呀

暈左知道有人用水沖佢身

9估
-起身濕晒
-姦ing ,有意識感覺但又太虛弱叫唔到(比人打完撞親,鬥力已太累)

可能是尿

警方需要你

無叫唔出奇

咪暈到五點先醒

合理呀

暈左知道有人用水沖佢身

9估
-起身濕晒

可能是尿

條女比人屌到潮吹
九龍灣發生駭人強姦案,1名大專女生被先劫後姦,狼蹤出現夜歸女士人人自危。一名22歲女生據報於昨日(5月7日)凌晨行經觀塘道一條行人天橋時,被一名賊人搶去其iPhone及銀行卡,隨後更於附近被該賊人強姦。警方重案組10多名探員,今早約11時到達案發現場調查,逗留約1小時後離去。據悉,22歲少女就讀高級文憑,家住觀塘區,昨(5月7日)凌晨0時40分回家,途經九龍灣港鐵站B出口,向彩盈坊方向步行,不料被一名男子從後搶去手上的iPhone 6s。少女不甘損失窮追劫匪至觀塘道行人路旁花槽,不幸反被劫匪恐嚇話有刀在手,並從女事主手袋內,取出手機充電線綁起其雙手。劫匪搶走手機和銀行卡後,未有即時逃去,還脅迫女生說出銀行卡密碼,最後色心大起竟向女生施暴,得逞後更用水替女事主清洗身體。由搶電話至侵犯女生,色魔作案近4小時,飽嚐淫慾才逃去。女生身心受創,幸終掙脫捆綁,至凌晨5時才成功逃脫報警。
4粒鐘

警方需要你

無叫唔出奇

咪暈到五點先醒

合理呀

暈左知道有人用水沖佢身

9估
-起身濕晒

可能是尿

條女比人屌到潮吹

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞