有圖】九龍灣港鐵站外草叢 22歲女慘遭先劫後姦

948 回覆
14 Like 137 Dislike
167 唔怪得要強姦
依啲人生垃圾

如果個痴線佬係戀褲癖又點撚皮啊到時?

如果
我講既係事實喎 短裙比褲更容易勾起犯人既性慾
你就係到如果

你講到著裙出街就會引人犯罪咁撚樣,咁你有冇實際數據support你個垃圾論點啊?on9仔

有女人被人強姦就一定係強姦佢果緊人錯架喇
但係女人本身都有能力減低個風險架
廣告成日都有賣
你唔將 d 財物擺係當眼處 D賊就唔會咁易揀你做目標
唔係話你著裙被人姦係咎尤自取
只係多一分保障 多一分安全
香港雖然算得上安全既地方 但總有例外情況
意外既野冇人知幾時發生
自己取捨下啦

其實呢單案個女仔會唔會係著褲都畀人姦

咁真係冇得講
佢當黑

如果果度同時間有兩條女,一個著褲一個短裙
著褲應該無事
去邊搵清水
167 唔怪得要強姦
依啲人生垃圾

撇除佢要坐監,佢好成功喎
玩足四粒鐘,條女都爽
好似唔好近車太貼好啲

Iphone叉電線都可以格硬話身體唔舒服無力即時掙脫 始終女仔有時好撚無力
但沖身 時間去到45點都唔合理
【16:30更新】消息指,淫魔在案發現場脅持女事主至清晨5時,才替女事主鬆綁,然後離開;女事主清晨6時許回家向家人透露事件後報警

真係玩4個鐘

條女實爽死啦

BTW有冇女女既圖 柒既都貼

條女返唔到轉頭啦,四個鐘咁撚爽

條女一定係爽到唔講野 叫到高潮

你俾肥婆坐4個鐘爽唔爽
好多口德撚

咁可以點,連登仔打算點聲援強姦犯

Contributory negligence, 條女著到咁撚短,
夜麻麻一個人行,佢都有責任,
BTW, 抵撚死,出夜街呀啦

冇男傍住仲單飛追賊

好蠢

冇人駁到

其實點估到會當街強姦你
會唔會博途人見到會幫手點知冇人幫

有常識都知道唔好追賊啦,係tbb先會見到d人單拖追賊咁on9

但係d巴打話果度e段時間都多人
竟然冇人幫手

所以根本係抵撚死!
Recap一下
00:3x 搶電話
00:3x-4x 捉人深處強姦
00:4x-50 叉電線綁人
00:50-? 強姦
?-? 洗身
?-05:xx 放人

冇男傍住仲單飛追賊

好蠢

冇人駁到

其實點估到會當街強姦你

有常識都知道唔好追賊啦,係tbb先會見到d人單拖追賊咁on9

竟然冇人幫手

所以根本係抵撚死!

條女唔夠正,厹唔幫手 抵死
【16:30更新】消息指,淫魔在案發現場脅持女事主至清晨5時,才替女事主鬆綁,然後離開;女事主清晨6時許回家向家人透露事件後報警

真係玩4個鐘

估唔到香港仲有地方可以4粒鐘無人經過

福地黎

點都會有人既 只係食花生姐

咁香港人都好冷血wor

btw希望有人有拍片啦

拍片放上連登加密

真係玩4個鐘

條女實爽死啦

你俾肥婆坐4個鐘爽唔爽

條女係肥婆
167 唔怪得要強姦
依啲人生垃圾

撇除佢要坐監,佢好成功喎
玩足四粒鐘,條女都爽

贏在起跑線上啦

真係玩4個鐘

條女實爽死啦

你俾肥婆坐4個鐘爽唔爽

認真 舒服就實舒服既
不過唔會開心
其實條女比人係咁既環境玩4粒鐘重要肯定中出埋
真係好撚慘
btw, 女仔唔好著咁多裙就真 緊身牛仔褲起碼難除 D , 有機會拖到時間

痴撚線點解係個女嘅要改

咁你唔怕危險0既可以唔改
無所謂架
為左啖氣俾人姦值得?

點解著乜野都會關俾人姦事?
啲女鐘意點著, 睇下咪算囉, 你咁扯火既咪去叫雞囉
著裙=危險?
朋友, 你都係返印度吔蕉啦

而家就係啲犯扯晒火先姦 啲犯識諗去叫雞就做左啦 世上總有人唔理性
你著裙比起著褲 啲犯咪容易成功囉

學ISIS咁全身包實晒先俾出街好唔好啊?on9仔

冇話唔你短裙出街喎
而家係講緊短裙會容易成為痴線佬既目標

如果
你就係到如果

你講到著裙出街就會引人犯罪咁撚樣,咁你有冇實際數據support你個垃圾論點啊?on9仔

廣告成日都有賣
意外既野冇人知幾時發生
自己取捨下啦

宜家咪反問返你係咪唔俾女仔著裙就少啲強姦案啦屌你老味。攞偷嘢嚟同強姦比?你個腦生喺屎忽度就收嗲啦!唔講仲以為你擺條J入人地個閪可以好似偷嘢咁神不知鬼不覺啊……sorry, 可能係碌鳩真係細到人地feel唔到

你人生攻擊唔代表你既理據岩
我亦深信著褲被人姦既機會點都會少過著裙
正如上面有人講過 除褲時間點都耐過除裙
或者會去強姦犯數目冇變 但成強姦既機會可能會下跌
anyway 我冇數據架 純粹個人睇法

真係玩4個鐘

條女實爽死啦

你俾肥婆坐4個鐘爽唔爽

認真 舒服就實舒服既
不過唔會開心
真係好撚慘

應該有帶套既 如果比人中出就慘咁就一世

BTW推到有女事主圖
btw, 女仔唔好著咁多裙就真 緊身牛仔褲起碼難除 D , 有機會拖到時間

痴撚線點解係個女嘅要改

咁你唔怕危險0既可以唔改
無所謂架
為左啖氣俾人姦值得?

點解著乜野都會關俾人姦事?
啲女鐘意點著, 睇下咪算囉, 你咁扯火既咪去叫雞囉
著裙=危險?
朋友, 你都係返印度吔蕉啦

而家就係啲犯扯晒火先姦 啲犯識諗去叫雞就做左啦 世上總有人唔理性
你著裙比起著褲 啲犯咪容易成功囉

學ISIS咁全身包實晒先俾出街好唔好啊?on9仔

冇話唔你短裙出街喎
而家係講緊短裙會容易成為痴線佬既目標

如果
你就係到如果

廣告成日都有賣
意外既野冇人知幾時發生
自己取捨下啦

宜家咪反問返你係咪唔俾女仔著裙就少啲強姦案啦屌你老味。攞偷嘢嚟同強姦比?你個腦生喺屎忽度就收嗲啦!唔講仲以為你擺條J入人地個閪可以好似偷嘢咁神不知鬼不覺啊……sorry, 可能係碌鳩真係細到人地feel唔到

呢位巴打其實係咪激動得濟 幾時有話唔可以著裙
犯人犯法係佢錯 受害人都有義務保護自己 你可以唔保護自己 但最後有意外受傷既係你自己 點解唔盡量降低意外發生既機會
好多口德撚

咁可以點,連登仔打算點聲援強姦犯

Contributory negligence, 條女著到咁撚短,
夜麻麻一個人行,佢都有責任,
BTW, 抵撚死,出夜街呀啦

冇男傍住仲單飛追賊

好蠢

冇人駁到

其實點估到會當街強姦你

竟然冇人幫手

所以根本係抵撚死!

如果你比個肥婆的去暗角玩4粒鐘我第一個拍手
仲要返到屋企先報警
我allin 吹水主勝了

咁佢話俾人搶左部電話返屋企先報都合理

真係玩4個鐘

條女實爽死啦

你俾肥婆坐4個鐘爽唔爽

認真 舒服就實舒服既
不過唔會開心
真係好撚慘

BTW推到有女事主圖

條女可能比人中出過啦,有咩所謂

真係玩4個鐘

條女實爽死啦

你俾肥婆坐4個鐘爽唔爽

認真 舒服就實舒服既
不過唔會開心
真係好撚慘

BTW推到有女事主圖

條女可能比人中出過啦,有咩所謂

好想安慰條女其他男仔唔要佢我要佢

真係玩4個鐘

條女實爽死啦

你俾肥婆坐4個鐘爽唔爽

認真 舒服就實舒服既
不過唔會開心
真係好撚慘

BTW推到有女事主圖

假設個犯本身諗住走佬
即係唔會有預備強姦
假設佢有心引個女仔去果度
咁就有理由相信佢預先係果度擺低樽水
幫佢沖身就係想洗走d精
點睇都唔似有戴套

真係玩4個鐘

條女實爽死啦

你俾肥婆坐4個鐘爽唔爽

認真 舒服就實舒服既
不過唔會開心
真係好撚慘

BTW推到有女事主圖

假設個犯本身諗住走佬
即係唔會有預備強姦
幫佢沖身就係想洗走d精
點睇都唔似有戴套

沖身都有BB啦

條女實爽死啦

你俾肥婆坐4個鐘爽唔爽

認真 舒服就實舒服既
不過唔會開心
真係好撚慘

BTW推到有女事主圖

假設個犯本身諗住走佬
即係唔會有預備強姦
幫佢沖身就係想洗走d精
點睇都唔似有戴套

終於回返正題
其實有冇可能成件事係自編自導自演?
利申:鳩UP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞