有圖】九龍灣港鐵站外草叢 22歲女慘遭先劫後姦

948 回覆
14 Like 137 Dislike
吊,你地同賊一樣沒常識,假設中出,你用大水喉都未必沖走D精,反而拖延逃走時間

鬼唔知咩,中出,個子宮口會吸(啜)d精入去嫁ma,所以未用「竟然」準備用水囉

現今技術,根本極微量細胞都可check到,唔好無知,仲有子宮囗吸精 閣下biology 常識好缺乏

個西真空咩
果個位冇可能強4 個鐘都冇人知
【16:30更新】消息指,淫魔在案發現場脅持女事主至清晨5時,才替女事主鬆綁,然後離開;女事主清晨6時許回家向家人透露事件後報警

真係玩4個鐘

估唔到香港仲有地方可以4粒鐘無人經過

福地黎

件案發生係凌晨 之後 淫魔在案發現場脅持女事主至清晨5時 對一個岩岩搶完野再強姦事主既人黎講時間會唔會太長 之後仲要替女事主鬆綁 比事主離開 ,成件事聽起上黎有d怪
吊,你地同賊一樣沒常識,假設中出,你用大水喉都未必沖走D精,反而拖延逃走時間

鬼唔知咩,中出,個子宮口會吸(啜)d精入去嫁ma,所以未用「竟然」準備用水囉

現今技術,根本極微量細胞都可check到,唔好無知,仲有子宮囗吸精 閣下biology 常識好缺乏

你就缺乏啦,女性係性愛後,子宮頸會不斷收縮放鬆,幫助精液進入子宮嫁。
P.S.呢個唔係重點,係冇人用水去沖精,令人check唔到

你哋其實係到嘈咩無重點嘅

你就缺乏啦,女性係性愛後,子宮頸會不斷收縮放鬆,幫助精液進入子宮嫁。
P.S.呢個唔係重點,係冇人用水去沖精,令人check唔到

你哋其實係到嘈咩無重點嘅

有條女既圖會好d, 可以分析下條女多唔多水,好唔好砌

真係條女黎?
有樣未???

真係條女黎?

痴撚線 真係有ig

真係條女黎?

痴撚線 真係有ig

唔撚係掛
果d位除咗猶太人熟路
寬頻佬電話佬都應該熟
見之前成日放d易拉架

真係佢既話,佢要去睇精神科

堅定流呀
如果佢本身係ptgf既話
會唔會其實有人忍暪左d野呢

堅定流呀
如果佢本身係ptgf既話
會唔會其實有人忍暪左d野呢

ptgf
其實沖水 個量應該要好多先夠毀滅證據
加上個度陰涼位 太陽曬唔到
再加5點走甩 到報警 重返現場調查應該幾個鐘內既時
照計應該蒸發唔曬 但啲相一啲水跡都無
係咪怪怪地呢?
其實沖水 個量應該要好多先夠毀滅證據
加上個度陰涼位 太陽曬唔到
再加5點走甩 到報警 重返現場調查應該幾個鐘內既時
照計應該蒸發唔曬 但啲相一啲水跡都無
係咪怪怪地呢?
屌你老母呢個forum啲人小學都未畢業定係畜生嚟
俾人強姦又打劫都可以話咩勞資糾紛,話事主係雞
屌你老母真係上到心寒

事實係好多疑點
不過話人係雞果班都唔好得去邊
上連登 要沉住氣 切忌跟車太貼
屌你老母真係上到心寒

事實係好多疑點

俾連登仔估中左係ptgf
算唔算係半隻雞?

重半隻 全隻啦
打段野話自己係受害人你地就信到十足十
屌你老母真係上到心寒

事實係好多疑點

俾連登仔估中左係ptgf
算唔算係半隻雞?

重半隻 全隻啦

唔排除係假扮
正常備左案仲點會搞風搞雨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞