有圖】九龍灣港鐵站外草叢 22歲女慘遭先劫後姦

948 回覆
14 Like 137 Dislike
捉d撚屌去打靶就岩

岩岩叫我細佬綁我
係真係解唔撚開既
唔信既可以試一次

你叫你細佬姦你 等你係恐懼下試解先知得唔得架嗎
某d女會員真係好敏感
建議你著褲唔係強制著褲
你依然有自由著裙
而責任都係犯人身上 只係著褲安全d
就好似行行人路會離馬路遠少少 安全d
你依然有權貼住馬路行

因為你講呢樣野其實係香港黎講係好無謂,周街咁多女都著裙好普遍,你話係回教國家就話姐。
你同一個好大波嘅女人講,你扎胸出街一定安全過唔扎架,呢句野係好無謂囉。
行行人路行入啲安全啲都係一樣,係人都知,但你呢啲場合講呢番話好容易令人誤會你別有用心囉。
除左非黑即白,唔同場合講同一番話都會有唔同感覺囉。
個人認爲個個位d車磡磡聲咁去太嘈,
加上事發位置太黑,同個個落樓梯都係望左邊馬路,
又多人塞住耳行路,唔發覺真係唔奇,
不過硬係覺得件事好順暢,偷電話,追逐,強姦
,一個人都冇?感覺好怪。

純個人感覺,勿屌
某d女會員真係好敏感
建議你著褲唔係強制著褲
你依然有自由著裙
你依然有權貼住馬路行

因為你講呢樣野其實係香港黎講係好無謂,周街咁多女都著裙好普遍,你話係回教國家就話姐。
你同一個好大波嘅女人講,你扎胸出街一定安全過唔扎架,呢句野係好無謂囉。
行行人路行入啲安全啲都係一樣,係人都知,但你呢啲場合講呢番話好容易令人誤會你別有用心囉。

其實講句好慘呀, 殺撚左個強姦犯etc都係好無謂
依個建議雖然用處未必好大但真係有機會避免到一次比人姦既遭遇
係fb無意中見到 想問下到底係我有問題定佢on9 我睇到問撚哂號
呢啲就係為左滿足「女人全部都係雞」 既心態 痴線 唔係咩道德撚大愛撚 而係而家連女人俾人強姦 都要俾人講 係咪on9

依家又無證據證明條女真係比人強姦
而單野又咁多疑點, 佢既疑問有咩問題?

係囉,好合理,咩都未知,定佢已經未審先判?
其實邊有咁易可以強姦成功

女既又冇食迷藥, 佢9郁9踢實插唔入, 仲要22歲咁緊(好似係)

啲港女摸下都嗌強姦
Recap一下
00:3x 搶電話
00:3x-4x 捉人深處強姦
00:4x-50 叉電線綁人
00:50-? 強姦
?-? 洗身
?-05:xx 放人

有預備水洗身即係有預謀啦
btw其實佢洗身做咩?中出嘅話點洗都有證據
反而想知如果有戴套仲驗唔驗到dna? 靠毛髮/皮屑?咁佢反到屋企先報警會唔會影響證供可信性?

真心女人要屈你強姦好易, 就算佢做主動 只要你有頭髮/皮屑喺佢身上都入硬你

本身諗住個post睇下就算,一聽到洗身嗰下就覺得唔對路反正都係老強,如果唔係慣犯,洗唔洗分別都唔大,況且老強完唔係應該心虛,急急腳咁走,所以呢個167一係慣犯,一係有預謀,一係另有內情。

第二個可能性機應該唔大,因為個女仔話佢係搶完電話跟住返來老強,即係話搶電話係主,老強係副,咁點會諗到用水幫你洗身,屌完拿拿聲走
一個post見盡港男係有幾咁廢
見到後生細女出事 諗都冇諗過件事係點就幫哂口
同之前司機車到人果2件事又係可以睇到
後生妹俾車撞->屌你垃圾司機 亂渣車 死全家
廢老俾車撞-> 橫過馬路抵死 個司機好慘 架車撞到花哂

呢件事d疑點多到咁 合理懷疑討論下都好正常
硬係永遠有d死狗公出黎幫住哂 女仔人家俾人姦已經好慘仲要落井下石,乜乜物物

屌你依家新一代d港男係咪真係咁飢渴 咁廢 影衰哂我地d真男人

岩岩叫我細佬綁我
係真係解唔撚開既
唔信既可以試一次

你叫你細佬姦你 等你係恐懼下試解先知得唔得架嗎

係喎,未計腎上腺素
Recap一下
?-? 洗身

反而想知如果有戴套仲驗唔驗到dna? 靠毛髮/皮屑?咁佢反到屋企先報警會唔會影響證供可信性?

真心女人要屈你強姦好易, 就算佢做主動 只要你有頭髮/皮屑喺佢身上都入硬你

本身諗住個post睇下就算,一聽到洗身嗰下就覺得唔對路反正都係老強,如果唔係慣犯,洗唔洗分別都唔大,況且老強完唔係應該心虛,急急腳咁走,所以呢個167一係慣犯,一係有預謀,一係另有內情。

第二個可能性機應該唔大,因為個女仔話佢係搶完電話跟住返來老強,即係話搶電話係主,老強係副,咁點會諗到用水幫你洗身,屌完拿拿聲走

或者條女真係好正, 屌完第一round之後不能自拔, 寧願冒住比人發現既風險都要屌依條女4粒鐘先夠皮
咁就可以解釋到
仲要返到屋企先報警
我allin 吹水主勝了

咁佢話俾人搶左部電話返屋企先報都合理

其實我覺得返屋企先報係正常喎 岩岩俾人姦完仲邊可以咁冷靜咁自己一個去報警

岩岩爽完,腳仔都軟啦~黎左2次高潮
都要回下氣

好想知個女事主姦完點返屋企 個閪一定好撚痛

行路定坐車

一路行一路流返d精出黎

講到扯扯地
Recap一下
?-? 洗身

有D道理,中出完再洗簡直係恥辱,仲要係老強,邊有可能
仲要返到屋企先報警

其實我覺得返屋企先報係正常喎 岩岩俾人姦完仲邊可以咁冷靜咁自己一個去報警

都要回下氣

行路定坐車

一路行一路流返d精出黎

講到扯扯地

之後發現未收錢,唔知點搵返條友
成件事明哂
仲要返到屋企先報警

都要回下氣

行路定坐車

一路行一路流返d精出黎

講到扯扯地

強姦一定要插?

硬係永遠有d死狗公出黎幫住哂 女仔人家俾人姦已經好慘仲要落井下石,乜乜物物

屌你依家新一代d港男係咪真係咁飢渴 咁廢 影衰哂我地d真男人

大智慧果然唔同啲,
我元邪皇第一次buy你

佢地唔撚用腦,諗下都知條女口供有問題啦

一係老屈吹水一係比人姦到驚得濟亂咁9up
但係d女人成日屈人強姦都會前言不對後語, 所以懷疑下都好正常
畢竟屈人強姦有太多案例, 反而咁猖獗既強姦案係香港真係算少見
仲要返到屋企先報警

都要回下氣

行路定坐車

一路行一路流返d精出黎

講到扯扯地

之後發現未收錢,唔知點搵返條友
成件事明哂

睇錯先姦後殺

希望快d捉到
仲要返到屋企先報警

都要回下氣

行路定坐車

一路行一路流返d精出黎

講到扯扯地

強姦一定要插?

既然強姦捉到想坐硬, 點會唔插入去等大家都爽下
你有無咁撚蠢先?
Recap一下
?-? 洗身

下次扑野最好都揾個唔熟嘅第三者睇住,有咩事比人屈都有証人
某d女會員真係好敏感
建議你著褲唔係強制著褲
你依然有自由著裙
你依然有權貼住馬路行

其實講句好慘呀, 殺撚左個強姦犯etc都係好無謂
依個建議雖然用處未必好大但真係有機會避免到一次比人姦既遭遇

主要係呢個建議其實係屬於斬腳趾避沙蟲呢一類方法
仲要返到屋企先報警

都要回下氣

行路定坐車

一路行一路流返d精出黎

講到扯扯地

強姦一定要插?

既然強姦捉到想坐硬, 點會唔插入去等大家都爽下
你有無咁撚蠢先?

強姦唔插強來托咩,
除非性無能架啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞