有圖】九龍灣港鐵站外草叢 22歲女慘遭先劫後姦

948 回覆
14 Like 137 Dislike
大佬 我都想信你
你九龍灣b出口行人天橋位比人老笠我都已經覺得神奇
你仲要係下都有得搭通宵巴既地方比人老強埋
仲要比人用usb 線 綁起強左4個鐘先返屋企 我好難信嫁wow
姐係有條友同你講你係朗豪坊正門比人老強一樣

差佬CHECK下條女IG可能會有新線索
每次睇呢d新聞都有兩邊嘈
完全轉移哂新聞重點
老實講真相邊個知
比你知道真相又點

捉撚左姦人條友好過啦
仲要返到屋企先報警
我allin 吹水主勝了

比人偷左電話麻
但我就唔信一個人都冇

咁岩岩俾人姦完唔知點做都會返左屋企先 係屋企人既陪伴之下先再做下一步既
完全轉移哂新聞重點
老實講真相邊個知
比你知道真相又點

捉撚左姦人條友好過啦

捉撚左人都要真相入罪/還佢清白架
勞資
嗌救命點會冇人知
唔理真相係點

但到今時今日都仲有人講女人出夜街唔方好人個D毒撚幾時先肯塞返入你老母個西到?

自己毒就咪撚衝出黎7喇

最慘係仲有堆網上神探,扮哂高智商看透世事,件事差人未破案,睇新聞就知有問題?你地點知新聞冇誤導?

咁你同情條女托柒? 差人未破案你又知佢俾人姦? 道德撚真係戇撚鳩

對號入座?定有童年陰影呀柒頭

見你自打嘴巴好撚好笑啫
撐條女就可以信哂新聞講 懷疑條女口供嘅就應該要質疑新聞可信性

我睇番自己post 過D野,好似都冇講過自己同情邉一個,我都驚抄車,不過係睇唔過眼堆柒頭網上神探啫,當然你若果係其中一份子,就當我屌柒埋你囉!
將女事主帶往花槽後的暗角,其間用手機充電線綑綁女事主雙手,再將女事主強姦

扯扯哋...

如果係iphone原裝線,條女就走甩左啦

完全轉移哂新聞重點
老實講真相邊個知
比你知道真相又點

捉撚左姦人條友好過啦

捉撚左人都要真相入罪/還佢清白架

唔知真相但係又知有人強姦果下好嘢
我平時一二點行依條路都會有二三個人行
十二點仲多 佢真係唔好彩
不過個女仔應該係啲好靜嘅性格? 被條仆街奸完唔知點先只會四五點走? 定係啲衫被人扯爛咗要等冇哂人先走
屌4個鍾,應該中出左好多獲

插住黎訓咗陣
事後仲洗身
相當有嫌疑
我諗諗下其實iphone係咪應該唔解鎖熜唔到電話會安全D
屌4個鍾,應該中出左好多獲

插住黎訓咗陣

諗起吉野家單野
果陣又係個個都話有內情唔係強姦
ptgf去勞工處啦

收皮啦 以為好好笑咁
係咪好多人見到新聞圖,又橋底又鐵網又高草堆就覺得個個位靜到無人行

開門個個位面向巴士站必經路,仲要踏上一級高位行入狹窄既路,真係咁易就拖到個人入去?

姦人個位直頭巴士站隔離,個個位你唔好話大叫啦,走去個到嘔巴士站都會聽到嘔吐聲啦
諗起吉野家單野
果陣又係個個都話有內情唔係強姦

吉野家果單邊係強姦
兩條仔on9拍片仲要流出 條女先報警

條女都無反抗過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞