有圖】九龍灣港鐵站外草叢 22歲女慘遭先劫後姦

948 回覆
14 Like 137 Dislike
Recap一下
00:3x 搶電話
00:3x-4x 捉人深處強姦
00:4x-50 叉電線綁人
00:50-? 強姦
?-? 洗身
?-05:xx 放人

有預備水洗身即係有預謀啦
btw其實佢洗身做咩?中出嘅話點洗都有證據
反而想知如果有戴套仲驗唔驗到dna? 靠毛髮/皮屑?咁佢反到屋企先報警會唔會影響證供可信性?

真心女人要屈你強姦好易, 就算佢做主動 只要你有頭髮/皮屑喺佢身上都入硬你

下次扑野最好都揾個唔熟嘅第三者睇住,有咩事比人屈都有証人

無論對方事前事後萬般願意, 但當中只要出現過如蚊細聲的一句"依~~~唔好啦", 都可能置你於死地, 所以我們對此詞語要非常敏感
平時要多作條件反射練習, 每逢聽到NO 字, 臀部立即向後扯, 久而久之成自然反應, 以後當你在女人身上埋頭苦幹之時, 只要
女方一叫唔好, 陽具立即拔出, 以表清白....到了在庭上, 人家問你對方是否說唔好, 你就可以理直氣壯的回答:「法官大人, 我一聽到
佢話唔好, 我就即刻抆番出黎喇大人」 ......如此一來, 除了證明妳尊重女人, 還有一個好處, 當女人慾仙慾死之際, 你突然停下拔出,
她當然非常無癮, 漸漸, 她就會知道, 不可以胡亂叫唔好, 以後你們就可以連環轟炸, 盡情yesyesyes 了
要練成一No 即抆術, 可於家中或在街上以mp3播放Girls Aloud 的 Sexy No No No....一播到nonono 的段落, 緊記腰部隨節拍向後抽,
除養成能一No 即抆的良好素養和驚人自控能力, 還能鍛鍊強健腰腹, 更添性福......
佢ig更新咗

ig加密唔該
強姦後仲要用水沖咁有手尾
仲要返到屋企先報警
我allin 吹水主勝了

咁佢話俾人搶左部電話返屋企先報都合理

其實我覺得返屋企先報係正常喎 岩岩俾人姦完仲邊可以咁冷靜咁自己一個去報警

岩岩爽完,腳仔都軟啦~黎左2次高潮
都要回下氣

好想知個女事主姦完點返屋企 個閪一定好撚痛

行路定坐車

一路行一路流返d精出黎

講到扯扯地

強姦一定要插?

既然強姦捉到想坐硬, 點會唔插入去等大家都爽下
你有無咁撚蠢先?

強姦唔插強來托咩,
除非性無能架啫

呢句真 原來連登仔原來智商咁低
強姦後仲要用水沖咁有手尾

咪又一樣有bb
佢ig更新咗

痴線,點解可以咁快知
佢ig更新咗

黑白灰了
Recap一下
?-? 洗身

反而想知如果有戴套仲驗唔驗到dna? 靠毛髮/皮屑?咁佢反到屋企先報警會唔會影響證供可信性?

真心女人要屈你強姦好易, 就算佢做主動 只要你有頭髮/皮屑喺佢身上都入硬你

本身諗住個post睇下就算,一聽到洗身嗰下就覺得唔對路反正都係老強,如果唔係慣犯,洗唔洗分別都唔大,況且老強完唔係應該心虛,急急腳咁走,所以呢個167一係慣犯,一係有預謀,一係另有內情。

第二個可能性機應該唔大,因為個女仔話佢係搶完電話跟住返來老強,即係話搶電話係主,老強係副,咁點會諗到用水幫你洗身,屌完拿拿聲走

或者條女真係好正, 屌完第一round之後不能自拔, 寧願冒住比人發現既風險都要屌依條女4粒鐘先夠皮
咁就可以解釋到

但有水洗呢點,好可能其實老強係主,偷電話其實只係引事主去預先set好嘅地點,因為佢都知道偷電話果個地點一定老強唔到,要引佢去。
某d女會員真係好敏感
建議你著褲唔係強制著褲
你依然有自由著裙
而責任都係犯人身上 只係著褲安全d
就好似行行人路會離馬路遠少少 安全d
你依然有權貼住馬路行

因為你講呢樣野其實係香港黎講係好無謂,周街咁多女都著裙好普遍,你話係回教國家就話姐。
你同一個好大波嘅女人講,你扎胸出街一定安全過唔扎架,呢句野係好無謂囉。
行行人路行入啲安全啲都係一樣,係人都知,但你呢啲場合講呢番話好容易令人誤會你別有用心囉。
除左非黑即白,唔同場合講同一番話都會有唔同感覺囉。

其實講句好慘呀, 殺撚左個強姦犯etc都係好無謂
依個建議雖然用處未必好大但真係有機會避免到一次比人姦既遭遇

主要係呢個建議其實係屬於斬腳趾避沙蟲呢一類方法

咁人地要犯法去強姦你, 你真係避免唔到
只能夠做d野去減低機會成為目標, 避免自己係比人姦果個
佢ig更新咗

ig加密唔該

佢ig更新咗

痴線,點解可以咁快知

ig係女事主個ig
Recap一下
?-? 洗身

本身諗住個post睇下就算,一聽到洗身嗰下就覺得唔對路反正都係老強,如果唔係慣犯,洗唔洗分別都唔大,況且老強完唔係應該心虛,急急腳咁走,所以呢個167一係慣犯,一係有預謀,一係另有內情。

第二個可能性機應該唔大,因為個女仔話佢係搶完電話跟住返來老強,即係話搶電話係主,老強係副,咁點會諗到用水幫你洗身,屌完拿拿聲走

或者條女真係好正, 屌完第一round之後不能自拔, 寧願冒住比人發現既風險都要屌依條女4粒鐘先夠皮
咁就可以解釋到

唔知新聞報道嘅口供準確性有幾多,但一講到用水洗,仲要洗乾淨,條友要帶幾多水去所以就算真係俾人老強,份口供都好有問題
Recap一下
?-? 洗身

咁就可以解釋到

但有水洗呢點,好可能其實老強係主,偷電話其實只係引事主去預先set好嘅地點,因為佢都知道偷電話果個地點一定老強唔到,要引佢去。

其實呢...佢搶電話果度真係好多人經過
如果真係有心強姦都唔會揀果個位搶電話, 人來人往
更何況鳩痕又點會咁有預謀

其實我覺得返屋企先報係正常喎 岩岩俾人姦完仲邊可以咁冷靜咁自己一個去報警

都要回下氣

行路定坐車

一路行一路流返d精出黎

講到扯扯地

強姦一定要插?

我都想知唔插都可以告到強姦?
強姦罪個定義好似係寫明插入
你地講到好肉緊,有冇類似AV情節SHARE

都要回下氣

行路定坐車

一路行一路流返d精出黎

講到扯扯地

強姦一定要插?

咪係 連登仔有冇讀書架
一個post見盡港男係有幾咁廢
見到後生細女出事 諗都冇諗過件事係點就幫哂口
同之前司機車到人果2件事又係可以睇到
後生妹俾車撞->屌你垃圾司機 亂渣車 死全家
廢老俾車撞-> 橫過馬路抵死 個司機好慘 架車撞到花哂

呢件事d疑點多到咁 合理懷疑討論下都好正常
硬係永遠有d死狗公出黎幫住哂 女仔人家俾人姦已經好慘仲要落井下石,乜乜物物

屌你依家新一代d港男係咪真係咁飢渴 咁廢 影衰哂我地d真男人

大智慧果然唔同啲,
我元邪皇第一次buy你

同條女打野戰都唔會搵呢d位啦 何況老強
但之後講到條友係冇乜留抵證據 接近完美犯罪 有哂計劃用水洗西

都要回下氣

行路定坐車

一路行一路流返d精出黎

講到扯扯地

強姦一定要插?

咪係 連登仔有冇讀書架

其實佢係咪想討論下法律問題, 究竟無插入情況下女人屈唔屈到男人強姦?
佢ig更新咗

條仔?
Recap一下
?-? 洗身

咁就可以解釋到

所以有機會係慣犯,但如果係慣犯,咁受害者就唔只一個

學ISIS咁全身包實晒先俾出街好唔好啊?on9仔

冇話唔你短裙出街喎
而家係講緊短裙會容易成為痴線佬既目標

如果個痴線佬係戀褲癖又點撚皮啊到時?

如果
我講既係事實喎 短裙比褲更容易勾起犯人既性慾
你就係到如果

你講到著裙出街就會引人犯罪咁撚樣,咁你有冇實際數據support你個垃圾論點啊?on9仔

有女人被人強姦就一定係強姦佢果緊人錯架喇
但係女人本身都有能力減低個風險架
廣告成日都有賣
你唔將 d 財物擺係當眼處 D賊就唔會咁易揀你做目標
唔係話你著裙被人姦係咎尤自取
只係多一分保障 多一分安全
香港雖然算得上安全既地方 但總有例外情況
意外既野冇人知幾時發生
自己取捨下啦

理性野佢地扮睇唔到架
Recap一下
?-? 洗身

咁就可以解釋到

咁猖獗既犯罪過程, 除非佢之前強姦果d女仔都唔敢報警
否則唔會無大肆報導嘛
Recap一下
?-? 洗身

咁就可以解釋到

其實呢...佢搶電話果度真係好多人經過
如果真係有心強姦都唔會揀果個位搶電話, 人來人往
更何況鳩痕又點會咁有預謀

1.條仔非常理性地犯案
2.如果純粹偷電話點解釋會有水....咁巧合?
Recap一下
?-? 洗身

咁就可以解釋到

其實用水洗佢又唔係用水喉狂沖幾個鐘 佢邊有咁多水洗哂全身 當你1L都唔夠你沖乾淨哂個陰道既DNA啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞