有圖】九龍灣港鐵站外草叢 22歲女慘遭先劫後姦

948 回覆
14 Like 137 Dislike
Kwun tong線尾班車去到一點半喎
而家下面有差唔多20條巴士線
b出口仲要係最多人行果個出口
有咩可能冇人見到

On9 佢話色魔沖佢身姐
佢可以係扑完沖涼但話被人沖身架

咪就係
同班小學雞討論真係煩

上面屌完兵乜都信哂條女
完全無批判性思考既弱智連登仔
仲起哂哄又屌我反社會人格

反社會都好撚過你班低能仔好撚多倍

班友要全部人同情條女先滿意
根本就無用腦分析過

係真既話緊係同情條女
問題啲口供唔可信嘛

一個正常智商既人都分析到啦

上面一堆大愛認真撚
有埋相仲好,應該更多人同情

留名等睇大愛撚集體撞車更精彩
呢啲位姦,應該快槍手先無俾人周到
167 係條女個袋摷電線果陣點解唔走
屌 係唔係HKU space d 學生

22歲仲讀緊asso?

好出奇
我讀U個陣有同學30歲添
打完劫...有錢囉...咪去叫雞囉
做人有啲原則好唔好
仲要返到屋企先報警
我allin 吹水主勝了
其實點解可以有賊
比條大叫住嘅女追住,
同時週圍有人但冇人幫,
仲要個賊會唔驚
加色心起回馬槍姦返條女

似男女朋友嘈交?

Part time 個隻
12點半咁早係地鐵站出面可以無人聽到見到, 我有D懷疑單野係假既
九龍灣出現色魔。消息稱,凌晨零時許,22歲女事主沿港鐵九龍灣站B出口行人天橋往得寶花園方向返家,其間一名男子指嚇女事主,掠去其手提電話及銀行卡,色魔沿樓梯將女事主帶往橋下,打開無上鎖的鐵閘,再拖女事主至天橋底侵犯。

明報話真係打開個閘係入邊姦
星島用左暗角字眼
若果係果個位真係未必有人知
但而家仲有其他疑點
中出既話 要幾多水先沖得走曬啲精

飲水機個隻兩碌加枝可以塞入閪既水管
是咁的、如果條女話佢朝早5點先逃脫到嘅話、尋晚我點幾鐘路過果到返屋企、我聽唔到有人大叫救命喎•••定條女係啞嘅?
九龍灣出現色魔。消息稱,凌晨零時許,22歲女事主沿港鐵九龍灣站B出口行人天橋往得寶花園方向返家,其間一名男子指嚇女事主,掠去其手提電話及銀行卡,色魔沿樓梯將女事主帶往橋下,打開無上鎖的鐵閘,再拖女事主至天橋底侵犯。

星島用左暗角字眼
但而家仲有其他疑點

下面港鐵車廠wo

我諗係指呢幅圖猶差企緊個位
仲要返到屋企先報警
我allin 吹水主勝了

比人偷左電話麻
但我就唔信一個人都冇

星島用左暗角字眼
但而家仲有其他疑點

下面港鐵車廠wo

可以入去嘅咩
係咪手機線廣告?
強姦斷估都有帶套
條女既然都肯為保命忍辱負重俾條友姦
如果條女係心水清 咁條女應該去睇醫生check下陰道有冇個犯dDNA 有就易捉好多
係咪手機線廣告?

其間用手機充電線綑綁女事主雙手,再將女事主強姦。

岩岩試過搵人老鏈咁大力拎條差電線札我,用少少力就甩左,根本一般差電線札唔得實

充電線吊頸都死得㗎

星島用左暗角字眼
但而家仲有其他疑點

下面港鐵車廠wo

我都想知呢個位邊度
平時都唔覺眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞