有圖】九龍灣港鐵站外草叢 22歲女慘遭先劫後姦

948 回覆
14 Like 137 Dislike
沿途大叫搶野無人聽到
用iphone線綁手要幾粒鐘先解到
你條撚樣記憶中找你你盲撚左呀?
睇野睇一半
我屌你老母啦連登風紀
btw, 女仔唔好著咁多裙就真 緊身牛仔褲起碼難除 D , 有機會拖到時間

痴撚線點解係個女嘅要改

咁你唔怕危險0既可以唔改
無所謂架
為左啖氣俾人姦值得?

點解著乜野都會關俾人姦事?
啲女鐘意點著, 睇下咪算囉, 你咁扯火既咪去叫雞囉
著裙=危險?
朋友, 你都係返印度吔蕉啦

咁好老實講 著得保守係可以減低風險既
正路黎講緊係著成點都唔應該比人姦啦
但係e加講緊條友犯法呀嘛
知唔知咩叫犯法

著裙一除就上得,緊身褲緊度高好多

強奸犯犯罪奸人 點睇錯都唔係女人到 做乜歸咎女人著裙

的而且確係個犯錯 上面都有人講左有啲犯係痴線 佢理撚得你佢有冇錯 佢就係要姦你 咁你著裙保護力咪低啲囉

有無諗過一個社會d女仔要諗著褲安全d本身已經係一件好失敗既事
其實邊有咁易可以強姦成功

女既又冇食迷藥, 佢9郁9踢實插唔入, 仲要22歲咁緊(好似係)
btw, 女仔唔好著咁多裙就真 緊身牛仔褲起碼難除 D , 有機會拖到時間

痴撚線點解係個女嘅要改

無所謂架
為左啖氣俾人姦值得?

著裙=危險?

而家就係啲犯扯晒火先姦 啲犯識諗去叫雞就做左啦 世上總有人唔理性
你著裙比起著褲 啲犯咪容易成功囉

d人成日覺得一咁講就等於歸咎個女仔
正一on9

咁係咪立法學ISIS咁就病強姦案啊?

做乜姐你 開口埋口一句isis撻埋黎
理解左人地講乜先好冇?

宜家俾個你地滿意嘅答案啊,你地話人地著裙先易俾人落手啊,咁立法唔俾女著裙解唔撚解決到啊?

日本以前裂口女傳聞果陣唔比d細路一個人行
唔通又話唔係個細路問題點解要細路就佢咩
因為佢痴線架嘛
你同個痴線佬講道理?
e d野盡量避到了咪避囉
講緊個風險問題 唔係話緊女仔唔可以著裙
理性d ok?
提出所有疑點都係納入ff
真係痴撚線

痴撚線點解係個女嘅要改

無所謂架
為左啖氣俾人姦值得?

著裙=危險?

而家就係啲犯扯晒火先姦 啲犯識諗去叫雞就做左啦 世上總有人唔理性

正一on9

理解左人地講乜先好冇?

宜家俾個你地滿意嘅答案啊,你地話人地著裙先易俾人落手啊,咁立法唔俾女著裙解唔撚解決到啊?

因為佢痴線架嘛
你同個痴線佬講道理?
理性d ok?

你都識講痴線佬啦,痴線佬又點會咁撚理性咁理你著咩呀?

著裙=危險?

正一on9

理解左人地講乜先好冇?

因為佢痴線架嘛
你同個痴線佬講道理?
理性d ok?

連登大愛撚同婦團一樣on9
之前有個法官叫受害人唔好喺街飲醉酒會避免比人姦,比婦團屌柒
沿途大叫搶野無人聽到
睇野睇一半
我屌你老母啦連登風紀

ff多過傾疑點姐
唔係冇傾過疑點喎
宜家咪問撚緊你係咪包到冚晒就好安全囉?你唔撚答?

女既又冇食迷藥, 佢9郁9踢實插唔入, 仲要22歲咁緊(好似係)

我都覺未入果陣郁一郁已經插唔到
除非佢鬆到鳩插都插得入

班毒撚現實無女屌就覺得所有女都係錯

著裙=危險?

正一on9

理解左人地講乜先好冇?

因為佢痴線架嘛
你同個痴線佬講道理?
理性d ok?

連登大愛撚同婦團一樣on9
之前有個法官叫受害人唔好喺街飲醉酒會避免比人姦,比婦團屌柒

點撚同啊兩個case, 飲醉酒冇意識架嘛

除非佢鬆到鳩插都插得入

用下個腦先講出黎啦弱智仔
係果個時間果個位置,強姦呢一點我真係唔太相信,可能有內情
沿途大叫搶野無人聽到
睇野睇一半
我屌你老母啦連登風紀

屌左4 粒鐘腳都軟哂啦,未計高潮個拍高

的確係安全d喎
比著你係強姦犯你都揀個少布既姦啦
沿途大叫搶野無人聽到
睇野睇一半
我屌你老母啦連登風紀

ff多過傾疑點姐
唔係冇傾過疑點喎

我屌你老豆啦撚樣
俾我拋兩拋屌兩屌就鬆呀?
死撚返過隔離post取暖啦屌你老母
人地問你野應返人啦
定唔撚識應呀?

不過你好似曲解我意思直接話立法唔好著裙

痴撚線點解係個女嘅要改

無所謂架
為左啖氣俾人姦值得?

著裙=危險?

正一on9

理解左人地講乜先好冇?

因為佢痴線架嘛
你同個痴線佬講道理?
理性d ok?

你都識講痴線佬啦,痴線佬又點會咁撚理性咁理你著咩呀?

其實痴線佬唔會因為著褲就唔姦佢,
同埋真係痴線起上黎應該唔太大分別
著裙都要扯低條底底,著褲就褲連底一齊扯低,應該差唔到幾秒

不過你好似曲解我意思直接話立法唔好著裙

乜都你講撚晒啦風紀
呢單野令我諗起有套戲叫 怒
又係有個女仔係啲明眼位俾人姦 最後就算俾人見到都冇人幫佢 仲要唔報警 覺得反抗冇用
我覺得當時個應該會有人見到 但冇人出聲 扮冇野
同埋個女仔報警之後就好似套戲咁 反抗都冇用
都仲有人覺得佢冇俾人姦或者係鬧返個女仔轉頭
呢單野再加HA單野 我真係覺得香港好癡線
好憤怒
沿途大叫搶野無人聽到
睇野睇一半
我屌你老母啦連登風紀

ff多過傾疑點姐
唔係冇傾過疑點喎

我屌你老豆啦撚樣
俾我拋兩拋屌兩屌就鬆呀?
死撚返過隔離post取暖啦屌你老母
人地問你野應返人啦
定唔撚識應呀?

的確係安全d喎
比著你係強姦犯你都揀個少布既姦啦

強姦本身已經癲佬行為
仲會咁理性搵著咩黎姦?

除非佢鬆到鳩插都插得入

用下個腦先講出黎啦弱智仔

下 我次次入我女朋友佢都嗌痛要慢慢入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞