有圖】九龍灣港鐵站外草叢 22歲女慘遭先劫後姦

948 回覆
14 Like 137 Dislike

岩岩叫我細佬綁我
係真係解唔撚開既
唔信既可以試一次

岩岩叫我細佬綁我
係真係解唔撚開既
唔信既可以試一次

你果條都唔係原裝 IPHONE線
btw, 女仔唔好著咁多裙就真 緊身牛仔褲起碼難除 D , 有機會拖到時間

痴撚線點解係個女嘅要改

咁你唔怕危險0既可以唔改
無所謂架
為左啖氣俾人姦值得?

點解著乜野都會關俾人姦事?
啲女鐘意點著, 睇下咪算囉, 你咁扯火既咪去叫雞囉
著裙=危險?
朋友, 你都係返印度吔蕉啦

咁好老實講 著得保守係可以減低風險既
正路黎講緊係著成點都唔應該比人姦啦
但係e加講緊條友犯法呀嘛
知唔知咩叫犯法

著裙一除就上得,緊身褲緊度高好多

強奸犯犯罪奸人 點睇錯都唔係女人到 做乜歸咎女人著裙

的而且確係個犯錯 上面都有人講左有啲犯係痴線 佢理撚得你佢有冇錯 佢就係要姦你 咁你著裙保護力咪低啲囉

有無諗過一個社會d女仔要諗著褲安全d本身已經係一件好失敗既事

個犯係有錯
女仔著裙著褲都無錯
不過女仔有責任保護自己
仲要返到屋企先報警
我allin 吹水主勝了

咁佢話俾人搶左部電話返屋企先報都合理

其實我覺得返屋企先報係正常喎 岩岩俾人姦完仲邊可以咁冷靜咁自己一個去報警

岩岩爽完,腳仔都軟啦~黎左2次高潮
都要回下氣

收皮啦 傾緊疑點又講埋啲垃圾

有無可能真係比人姦到高潮左仲中出埋, 覺得羞家
驚男朋友唔要自己
諗前諗後先報警?

如果又高潮又中出,又冇人睇到,其實唔係收埋自己回味都得咩?反正第日男友問起都係話踩單車破左/細個唔識諗比人呃左架啦。

岩岩叫我細佬綁我
係真係解唔撚開既
唔信既可以試一次

條女唔會夠力咁樣整斷條線掛
宜家咪問撚緊你係咪包到冚晒就好安全囉?你唔撚答?

比較安全
唔係100%安全

唔好成隻小學雞咁非黑即白
仲要返到屋企先報警

其實我覺得返屋企先報係正常喎 岩岩俾人姦完仲邊可以咁冷靜咁自己一個去報警

都要回下氣

好想知個女事主姦完點返屋企 個閪一定好撚痛

行路定坐車

岩岩叫我細佬綁我
係真係解唔撚開既
唔信既可以試一次

講多無謂 你試下先啦
仲要返到屋企先報警

都要回下氣

收皮啦 傾緊疑點又講埋啲垃圾

有無可能真係比人姦到高潮左仲中出埋, 覺得羞家
驚男朋友唔要自己
諗前諗後先報警?

如果又高潮又中出,又冇人睇到,其實唔係收埋自己回味都得咩?反正第日男友問起都係話踩單車破左/細個唔識諗比人呃左架啦。

可能驚良心責備掛
讀心神探咩
咁耐都未有女事主既圖

咪撚玩啦點會有

咁實有d全能既連登仔

岩岩叫我細佬綁我
係真係解唔撚開既
唔信既可以試一次

傳說原裝iphone線係特別啲

岩岩叫我細佬綁我
係真係解唔撚開既
唔信既可以試一次

點先叫原裝 手機入面送個d耳機同x電線?

岩岩叫我細佬綁我
係真係解唔撚開既
唔信既可以試一次

但係圍住左隻手喎
每圍一個圈就要更多既力先扯得爛條線

岩岩叫我細佬綁我
係真係解唔撚開既
唔信既可以試一次

點先叫原裝 手機入面送個d耳機同x電線?

成功解得開嘅就係(好似係)
連登真係痴撚線
Sukebei Nyaa 無左幾日, 成街都變左痴線佬喇

岩岩叫我細佬綁我
係真係解唔撚開既
唔信既可以試一次

但係圍住左隻手喎

你係放鬆比人綁定係掙扎住比人綁?
仲要返到屋企先報警

都要回下氣

好想知個女事主姦完點返屋企 個閪一定好撚痛

行路定坐車

一路行一路流返d精出黎
某d女會員真係好敏感
建議你著褲唔係強制著褲
你依然有自由著裙
而責任都係犯人身上 只係著褲安全d
就好似行行人路會離馬路遠少少 安全d
你依然有權貼住馬路行

岩岩叫我細佬綁我
係真係解唔撚開既
唔信既可以試一次

但係圍住左隻手喎

你係放鬆比人綁定係掙扎住比人綁?

佢有刀架喎
唔係都唔洗比佢的埋暗位啦
Recap一下
00:3x 搶電話
00:3x-4x 捉人深處強姦
00:4x-50 叉電線綁人
00:50-? 強姦
?-? 洗身
?-05:xx 放人

有預備水洗身即係有預謀啦
btw其實佢洗身做咩?中出嘅話點洗都有證據
反而想知如果有戴套仲驗唔驗到dna? 靠毛髮/皮屑?咁佢反到屋企先報警會唔會影響證供可信性?
係fb無意中見到 想問下到底係我有問題定佢on9 我睇到問撚哂號
呢啲就係為左滿足「女人全部都係雞」 既心態 痴線 唔係咩道德撚大愛撚 而係而家連女人俾人強姦 都要俾人講 係咪on9
係fb無意中見到 想問下到底係我有問題定佢on9 我睇到問撚哂號
呢啲就係為左滿足「女人全部都係雞」 既心態 痴線 唔係咩道德撚大愛撚 而係而家連女人俾人強姦 都要俾人講 係咪on9

依家又無證據證明條女真係比人強姦
而單野又咁多疑點, 佢既疑問有咩問題?
Recap一下
00:3x 搶電話
00:3x-4x 捉人深處強姦
00:4x-50 叉電線綁人
00:50-? 強姦
?-? 洗身
?-05:xx 放人

有預備水洗身即係有預謀啦
btw其實佢洗身做咩?中出嘅話點洗都有證據
反而想知如果有戴套仲驗唔驗到dna? 靠毛髮/皮屑?咁佢反到屋企先報警會唔會影響證供可信性?

真心女人要屈你強姦好易, 就算佢做主動 只要你有頭髮/皮屑喺佢身上都入硬你
姦完咁好心幫條女鬆綁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞