有圖】九龍灣港鐵站外草叢 22歲女慘遭先劫後姦

948 回覆
14 Like 137 Dislike
諗起吉野家單野
果陣又係個個都話有內情唔係強姦

吉野家果單邊係強姦
兩條仔on9拍片仲要流出 條女先報警

短片內容[编辑]
這段懷疑強姦短片,傳媒引述警方資料則指事件發生於2008年4月。
男子A:影×左你個樣喇.
男子B:……
男子C:哇,低炒啊
女事主:喂呀,唔好拍啊(啊…)…唔好拍啊(唔…)
男子A:哇,×你除×埋個Bra啊
女事主:喂呀,爛左喇(掙扎聲)
講真係依個咁既地方扑野
你話冇痕跡留低真係冇人信
係咪好多人見到新聞圖,又橋底又鐵網又高草堆就覺得個個位靜到無人行

開門個個位面向巴士站必經路,仲要踏上一級高位行入狹窄既路,真係咁易就拖到個人入去?

姦人個位直頭巴士站隔離,個個位你唔好話大叫啦,走去個到嘔巴士站都會聽到嘔吐聲啦

Exact7ly
1:00 姦到 5:00?

射左幾多次?
凌晨12點半唔算好夜,仲要係九龍灣,周圍肯定有人,咁都姦到?佢大嗌會冇人聽到咩
一定有內幕

好似真係ptgf嚟
睇黎今次要日日送女番屋企
好多口德撚
係咪好多人見到新聞圖,又橋底又鐵網又高草堆就覺得個個位靜到無人行

開門個個位面向巴士站必經路,仲要踏上一級高位行入狹窄既路,真係咁易就拖到個人入去?

姦人個位直頭巴士站隔離,個個位你唔好話大叫啦,走去個到嘔巴士站都會聽到嘔吐聲啦

Exact7ly

直接回帶返佢比人老笠果個位仲簡單
有冇人會信果條橋可以老笠到人
仲有手機充電線綁手?咪玩啦睇av咩,掙扎緊既話邊有咁易綁到
仲有手機充電線綁手?咪玩啦睇av咩,掙扎緊既話邊有咁易綁到

俾刀項住掛
每次睇呢d新聞都有兩邊嘈
完全轉移哂新聞重點
老實講真相邊個知
比你知道真相又點

捉撚左姦人條友好過啦

你意思係唔好理係咪真係強姦,捉左比人話強姦果條友先
N車都好多搭
又沒話有刀

Exact7ly

直接回帶返佢比人老笠果個位仲簡單
有冇人會信果條橋可以老笠到人

個條奈何橋,連住牛頭下村同mtr站
我就肯撚定條女強姦個一部份係吹水既!
你班大愛正義道德女權口德撚屌柒我啦

好似真係ptgf嚟

佢係屌緊個犯姐 都唔係受害者

話報咗警喎
但新聞話167 有刀
佢可能威脅女事主如果大叫或試圖逃走的話就會傷害佢
呢點解釋左點解佢唔求救 同5點先走得甩
去過果度都知其實好顯眼,可能睇相好隱蔽
但一定唔會四個鐘無人見到囉
我就肯撚定條女強姦個一部份係吹水既!
你班大愛正義道德女權口德撚屌柒我啦

我有預感到最後成件事
又係連登仔成日掛係口邊果類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞