有圖】九龍灣港鐵站外草叢 22歲女慘遭先劫後姦

948 回覆
14 Like 137 Dislike

條女實爽死啦

BTW有冇女女既圖 柒既都貼

條女返唔到轉頭啦,四個鐘咁撚爽

條女一定係爽到唔講野 叫到高潮

你俾肥婆坐4個鐘爽唔爽

認真 舒服就實舒服既
不過唔會開心
其實條女比人係咁既環境玩4粒鐘重要肯定中出埋
真係好撚慘

應該有帶套既 如果比人中出就慘咁就一世

BTW推到有女事主圖

假設個犯本身諗住走佬
即係唔會有預備強姦
假設佢有心引個女仔去果度
咁就有理由相信佢預先係果度擺低樽水
幫佢沖身就係想洗走d精
點睇都唔似有戴套

終於回返正題
其實有冇可能成件事係自編自導自演?
利申:鳩UP

為左部6S去追個賊
之前有個攝影師搵返啲受害者受害個時著既衫出黎 出到黎其實好多都係著褲同唔係好性感
咁耐都未有女事主既圖
條女可能比人中出過啦,有咩所謂

好想安慰條女其他男仔唔要佢我要佢

btw, 女仔唔好著咁多裙就真 緊身牛仔褲起碼難除 D , 有機會拖到時間

痴撚線點解係個女嘅要改

咁你唔怕危險0既可以唔改
無所謂架
為左啖氣俾人姦值得?

點解著乜野都會關俾人姦事?
啲女鐘意點著, 睇下咪算囉, 你咁扯火既咪去叫雞囉
著裙=危險?
朋友, 你都係返印度吔蕉啦

而家就係啲犯扯晒火先姦 啲犯識諗去叫雞就做左啦 世上總有人唔理性
你著裙比起著褲 啲犯咪容易成功囉

學ISIS咁全身包實晒先俾出街好唔好啊?on9仔

冇話唔你短裙出街喎
而家係講緊短裙會容易成為痴線佬既目標

如果個痴線佬係戀褲癖又點撚皮啊到時?

如果
我講既係事實喎 短裙比褲更容易勾起犯人既性慾
你就係到如果

你講到著裙出街就會引人犯罪咁撚樣,咁你有冇實際數據support你個垃圾論點啊?on9仔

有女人被人強姦就一定係強姦佢果緊人錯架喇
但係女人本身都有能力減低個風險架
廣告成日都有賣
你唔將 d 財物擺係當眼處 D賊就唔會咁易揀你做目標
唔係話你著裙被人姦係咎尤自取
只係多一分保障 多一分安全
香港雖然算得上安全既地方 但總有例外情況
意外既野冇人知幾時發生
自己取捨下啦

宜家咪反問返你係咪唔俾女仔著裙就少啲強姦案啦屌你老味。攞偷嘢嚟同強姦比?你個腦生喺屎忽度就收嗲啦!唔講仲以為你擺條J入人地個閪可以好似偷嘢咁神不知鬼不覺啊……sorry, 可能係碌鳩真係細到人地feel唔到

呢位巴打其實係咪激動得濟 幾時有話唔可以著裙
犯人犯法係佢錯 受害人都有義務保護自己 你可以唔保護自己 但最後有意外受傷既係你自己 點解唔盡量降低意外發生既機會

大家分唔分得清保護自己同信任別人/社會風氣係 independent㗎?假膠?
條女可能比人中出過啦,有咩所謂

好想安慰條女其他男仔唔要佢我要佢

發覺我個個留言都有個負皮
笑左
仲要返到屋企先報警
我allin 吹水主勝了

咁佢話俾人搶左部電話返屋企先報都合理

其實我覺得返屋企先報係正常喎 岩岩俾人姦完仲邊可以咁冷靜咁自己一個去報警
仲要返到屋企先報警

其實我覺得返屋企先報係正常喎 岩岩俾人姦完仲邊可以咁冷靜咁自己一個去報警

岩岩爽完,腳仔都軟啦~黎左2次高潮
都要回下氣
咁耐都未有女事主既圖

咪撚玩啦點會有
可能係分手未遂或者綠帽? 利申FF
反正我唔覺得真係有人搶野會冇香港人理
仲要返到屋企先報警

電話都冇埋
可能係分手未遂或者綠帽? 利申FF
反正我唔覺得真係有人搶野會冇香港人理

之前七仔條友都冇人幫
仲要返到屋企先報警

呢排連登仔成日將反社會掛係口中,
但若果個女仔真係畀人姦完都咁冷靜
諗下一步,反而要質疑返個女仔係反社會
之前有個攝影師搵返啲受害者受害個時著既衫出黎 出到黎其實好多都係著褲同唔係好性感

前面講要數據,呢個算係其中一個證明到衣著與是否被姦未必有關係
雖然覺得有啲位唔多合理
但希望警察快啲捉到人兇手
仲要返到屋企先報警

都要回下氣

收皮啦 傾緊疑點又講埋啲垃圾
將女事主帶往花槽後的暗角,其間用手機充電線綑綁女事主雙手,再將女事主強姦

扯扯哋...

如果係iphone原裝線,條女就走甩左啦

如果係note7,個賊死撚左添啦
你班友又唔積口德
仲要返到屋企先報警

都要回下氣

有無可能真係比人姦到高潮左仲中出埋, 覺得羞家
驚男朋友唔要自己
諗前諗後先報警?
將女事主帶往花槽後的暗角,其間用手機充電線綑綁女事主雙手,再將女事主強姦

扯扯哋...

如果係iphone原裝線,條女就走甩左啦

如果係note7,個賊死撚左添啦

諗起之前有單好似iphone 線吊頸? 怪唔得d 情節好似熟熟地咁

前面講要數據,呢個算係其中一個證明到衣著與是否被姦未必有關係

盡量避免姐
仲要返到屋企先報警

都要回下氣

驚男朋友唔要自己
諗前諗後先報警?

但係女仔比人搞得耐會乾水架喎
仲要返到屋企先報警

都要回下氣

驚男朋友唔要自己
諗前諗後先報警?

但係女仔比人搞得耐會乾水架喎

我都想知會唔會姦左成粒鐘,乾水?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞