有圖】九龍灣港鐵站外草叢 22歲女慘遭先劫後姦

948 回覆
14 Like 137 Dislike
邊個連登仔咁大膽
係咪ptgf 呀?
俾人破咗處就搵人食死貓
條仔一開始沒plan老強
唔似一個慣犯
如果代入佢角色
當條女正到暈
最多姦完即走
但佢係現場停4小時加要提款卡password加用水洗西,同佢初頭只搶野即逃的心態有很大出入。

馬明: 有問題

我唔排除條女比人姦完
神智不清講野有錯。
但如果呢個係事實就好難說服到我

「佢用茶定水幫你沖身?」
「我⋯⋯⋯⋯⋯」
「我⋯⋯⋯啲閪水嚟⋯⋯⋯」

除非個犯本身有組織有預謀
首先佢要考慮到搶完向邊度走
如果條女冇追上黎, OK 閃人
如果條女追上黎, 就本身已經搵定個地方犯案
條友應該好熟個度...
另外係現場停4小時, 我唔知係咪堅啦, 我睇到D新聞就話佢犯完案就走左, 而條女係個犯走左之後直到4-5點先走得甩
老實講, 暫時都係得條女既口供同記者既幻想, 大家不如再睇定D先

搶野同老強係唔同level ,仲要位置咁揚,好有問題

如果係入去鐵絲網內加上冇足夠燈光, 係冇乜人會留意

只係拖佢入去個過程就有可疑

終於有人正常討論,
最大問題係跟據文中報導
條女係比人搶左野先然後追,
追到去果個地點先比個人女女女。
問題係條女冇可能唔一直追一直叫,
同時冇可能一個人都遇唔到。
係咁嘅情況之下,
個男人跟本冇可能仲有時間同心情去諗女女女。
當然唔可以排除條女比人女完,
神智唔太清醒報錯料。

所以而家我地都係基於條女既口供同記者既幻想再作出一啲推測
希望CCTV拍到追既過程, 我諗到落天橋之後就應該係盲點
之後發生既野都係條女同記者UP既, 希望多啲證據出現
事實係點就交返俾猶太人去查啦, 希望大家唔好跟車太貼
個花槽位係住邊到方向?觀塘?
切勿跟車太貼
個花槽位係住邊到方向?觀塘?

巴士站往彩虹方向
樓上鐵站
btw, 女仔唔好著咁多裙就真 緊身牛仔褲起碼難除 D , 有機會拖到時間

痴撚線點解係個女嘅要改
btw, 女仔唔好著咁多裙就真 緊身牛仔褲起碼難除 D , 有機會拖到時間

痴撚線點解係個女嘅要改

咁你唔怕危險0既可以唔改
無所謂架
為左啖氣俾人姦值得?
冇人發現 講都唔信
仲有治安可言?
又FF 9估
其實條友係打算姦一直.,、所以度門無鎖都知etc
搶野果下、可能真係怯/無最好機會/一直望到埋附近有無人

而條女又追埋黎,一定果下目測過無人先即拉去橋底再中條女2野拖埋去

不過奇在取難不取易,行山大把單拖女任捉,
痴漢跟左好耐下/真係大好機會姦到/做野,住附近
我哋早前就問返B哥當日拍攝情況,佢話:「都兩年幾前喇,我捉佢返去柴房諗住慢慢嘆,點知未嘆就俾蕭正楠打瓜咗。」慢慢嘆?即係咩意思先?B哥就講笑咁話:「慢慢嘆?即係傾下偈呀,同佢講下近況咁樣囉!強姦?有時未必架喎!或者係佢強姦我!」

痴撚線點解係個女嘅要改

無所謂架
為左啖氣俾人姦值得?

點解著乜野都會關俾人姦事?
啲女鐘意點著, 睇下咪算囉, 你咁扯火既咪去叫雞囉
著裙=危險?
朋友, 你都係返印度吔蕉啦
當時係咪全區差佬去曬冚工廈HA,搞到真空?
又FF 9估
其實條友係打算姦一直.,、所以度門無鎖都知etc
搶野果下、可能真係怯/無最好機會/一直望到埋附近有無人

而條女又追埋黎,一定果下目測過無人先即拉去橋底再中條女2野拖埋去

不過奇在取難不取易,行山大把單拖女任捉,
痴漢跟左好耐下/真係大好機會姦到/做野,住附近

我都覺得會係咁, 不過痴線佬諗野比較特別
或者條女仲有D內情未講呢

痴撚線點解係個女嘅要改

無所謂架
為左啖氣俾人姦值得?

著裙=危險?

咁好老實講 著得保守係可以減低風險既
正路黎講緊係著成點都唔應該比人姦啦
但係e加講緊條友犯法呀嘛
知唔知咩叫犯法

痴撚線點解係個女嘅要改

無所謂架
為左啖氣俾人姦值得?

著裙=危險?

知唔知咩叫犯法

著裙一除就上得,緊身褲緊度高好多

痴撚線點解係個女嘅要改

無所謂架
為左啖氣俾人姦值得?

著裙=危險?

同犯法講法律

道理係你度
但傷害0既係你自己

自己諗啦

痴撚線點解係個女嘅要改

無所謂架
為左啖氣俾人姦值得?

著裙=危險?

知唔知咩叫犯法

著裙一除就上得,緊身褲緊度高好多

強奸犯犯罪奸人 點睇錯都唔係女人到 做乜歸咎女人著裙
四個字 勞資糾紛
Close file
其實係天橋一路追一路叫點解會冇人聽到 12點幾個到都仲有唔少人
仲有強姦就算冇DNA留得 但個陰道一定傷 咁短時間去醫院驗傷應該實驗到 咁其實有冇驗得出?
講起都扯扯地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞