有圖】九龍灣港鐵站外草叢 22歲女慘遭先劫後姦

948 回覆
14 Like 137 Dislike
疑點太多..唔敢跟車太貼
我就肯撚定條女強姦個一部份係吹水既!
你班大愛正義道德女權口德撚屌柒我啦

我有預感到最後成件事
又係連登仔成日掛係口邊果類

個四粒字就暫時唔好講住
一點姦到五點?咁好持久力
五點d人已經搭車番工啦,真係會冇人見到?
但新聞話167 有刀
佢可能威脅女事主如果大叫或試圖逃走的話就會傷害佢
呢點解釋左點解佢唔求救 同5點先走得甩

佢喺果個位企一粒鐘實有人望到

好似真係ptgf嚟

佢係屌緊個犯姐 都唔係受害者

話報咗警喎

Ok咁佢係受害人

即係條女真係ptgf?唔想炒車
呢d都要係ig到認

好似真係ptgf嚟

佢係屌緊個犯姐 都唔係受害者

[mg]https://holland.pk/293phod7[/img]

[mg]https://holland.pk/einzjoqx[/img]

話報咗警喎

Ok咁佢係受害人

假膠來㗎
無論有冇比人女到,
真係報左警都唔會上網搞啲咁嘅野啦
但新聞話167 有刀

你係個到企2粒鐘,黑警都行埋黎逗你啦
比我見到一定打到佢仆街
呢d都要係ig到認

連登仔炒開車 無所謂啦
但新聞話167 有刀

香港人性格直頭個拍片,之後Facebook 就出post「嘩九龍灣橋底有人野戰」
呢d都要係ig到認

連登仔炒開車 無所謂啦

咁都要認咁on9
呢d都要係ig到認

連登仔炒開車 無所謂啦

開邊邊都有人炒架啦 on99
好多口德撚

題外話,應該同樣口賤既高登仔今次全部做晒口德邨居民明明搞出M認狗公事件係呢邊
依加既傳媒好撚垃圾
單一個東網
第一段話係先用「手機充電線」縛再「拖」往草叢
心諗 拖乜撚

第三段就話先帶佢到草叢再用「手提電腦充電線」縛
但新聞話167 有刀

香港人性格直頭個拍片,之後Facebook 就出post「嘩九龍灣橋底有人野戰」

呢句說話我係頭幾頁已經想講,
但果時太混亂假膠四起廢事又多條戰線
好多口德撚

題外話,應該同樣口賤既高登仔今次全部做晒口德邨居民明明搞出M狗公事件係呢邊
呢d都要係ig到認

連登仔炒開車 無所謂啦

咁都要認咁on9

條女private左點睇
咁即係約野戰點知無錢收仲要俾人搶電話啦
依加既傳媒好撚垃圾
單一個東網
心諗 拖乜撚

同埋 同一篇野
先話係強姦
之後又話係性侵犯

咁究竟係邊樣? 兩種程度既野黎
但新聞話167 有刀

呢句說話我係頭幾頁已經想講,
但果時太混亂假膠四起廢事又多條戰線

你話牛頭角觀塘道休憩處我都信
果度真係靜過鬼
但依個位一定有人望到
依加既傳媒好撚垃圾
單一個東網
心諗 拖乜撚

同埋 同一篇野
先話係強姦
之後又話係性侵犯

咁究竟係邊樣? 兩種程度既野黎

而家搞成咁傳媒都好大責任,可以搞清楚先報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞