有圖】九龍灣港鐵站外草叢 22歲女慘遭先劫後姦

948 回覆
14 Like 137 Dislike
一個post見盡港男係有幾咁廢
見到後生細女出事 諗都冇諗過件事係點就幫哂口
同之前司機車到人果2件事又係可以睇到
後生妹俾車撞->屌你垃圾司機 亂渣車 死全家
廢老俾車撞-> 橫過馬路抵死 個司機好慘 架車撞到花哂

呢件事d疑點多到咁 合理懷疑討論下都好正常
硬係永遠有d死狗公出黎幫住哂 女仔人家俾人姦已經好慘仲要落井下石,乜乜物物

屌你依家新一代d港男係咪真係咁飢渴 咁廢 影衰哂我地d真男人

大智慧果然唔同啲,
我元邪皇第一次buy你

同條女打野戰都唔會搵呢d位啦 何況老強
但之後講到條友係冇乜留抵證據 接近完美犯罪 有哂計劃用水洗西

所以有冇女到我唔敢講,
因為真係可能比人女完驚到亂落口供。
但事實冇可能好似報導咁寫,
邊有賊可以比條追住佢嗌搶野嘅女追
週圍衰極都有啲人,同時仲要色心起想
回馬槍女條女,我元邪皇都自問冇咁嘅修為

或者條女真係好正, 屌完第一round之後不能自拔, 寧願冒住比人發現既風險都要屌依條女4粒鐘先夠皮
咁就可以解釋到

唔係講佢比人女個moment,
係佢比人女之前,
追住個賊嗌搶野,
個賊仲有心情想女返條女轉頭嘅事。
比人女有冇人睇到我當真係冇人睇到,
條女真係比刀指冇得嗌,
但之前點解釋先

其實果個位搶野無人見到都已經好神奇

我當真係冇人睇到,
但你係個賊比條女狂追嗌搶野,
第一時間都係諗點走,
仲邊會咁痴線諗點樣反女返條女,
記住果度係九龍灣地鐵站對出

真心要走一定走到, 男人正常都跑得快過女人
斷估跑得慢唔會做賊掛
除非條女追果時講左令人好反感既野(eg南亞狗)
令到個男人頂唔順要返轉頭強姦佢

如果係南亞佬
條女應該未開得切聲叫佢南亞狗,
已經閃左唔知去邊

10秒放甩佢100米

元秋都叫唔撚停啦
某d女會員真係好敏感
建議你著褲唔係強制著褲
你依然有自由著裙
而責任都係犯人身上 只係著褲安全d
就好似行行人路會離馬路遠少少 安全d
你依然有權貼住馬路行

因為你講呢樣野其實係香港黎講係好無謂,周街咁多女都著裙好普遍,你話係回教國家就話姐。
你同一個好大波嘅女人講,你扎胸出街一定安全過唔扎架,呢句野係好無謂囉。
行行人路行入啲安全啲都係一樣,係人都知,但你呢啲場合講呢番話好容易令人誤會你別有用心囉。
除左非黑即白,唔同場合講同一番話都會有唔同感覺囉。

善意提醒俾你講到別有用心
明知又唔做?係要俾人老強先識話人

咁你仲唔上啲ig大波女神度留comment提佢地,趁佢地未成為下一位受害者之前提定佢地,效用定必遠勝而家發生左先提,難免令人誤會有抽水之嫌。
某d女會員真係好敏感
建議你著褲唔係強制著褲
你依然有自由著裙
你依然有權貼住馬路行

因為你講呢樣野其實係香港黎講係好無謂,周街咁多女都著裙好普遍,你話係回教國家就話姐。
你同一個好大波嘅女人講,你扎胸出街一定安全過唔扎架,呢句野係好無謂囉。
行行人路行入啲安全啲都係一樣,係人都知,但你呢啲場合講呢番話好容易令人誤會你別有用心囉。

其實講句好慘呀, 殺撚左個強姦犯etc都係好無謂
依個建議雖然用處未必好大但真係有機會避免到一次比人姦既遭遇

主要係呢個建議其實係屬於斬腳趾避沙蟲呢一類方法

咁人地要犯法去強姦你, 你真係避免唔到
只能夠做d野去減低機會成為目標, 避免自己係比人姦果個

其實個樣可能比衣著更關鍵,
咁女仔出街化樣衰d都照計可以減低被姦既可能,咁做同著褲一樣自己無咩損失,又減低到自己受害既機率,但點解呢個方法大家又覺得荒謬過著褲避姦呢

其實要減低自己被姦有好多方法,但有d一定唔會考慮,毀自己容呀唔出街呀,咁所以條界線係邊,點解有人覺著褲避姦係可接受有人唔認同,但大部份人都唔認同化醜自己去避姦呢

自己都知1999
仲有強姦唔係好傷陰道咩 佢真係有俾人強姦應該check到冇得呃 定係個幾個鐘就係搞前戲先再姦 咁真係慣犯黎

係好傷 會紅到on9個隻
仲有強姦唔係好傷陰道咩 佢真係有俾人強姦應該check到冇得呃 定係個幾個鐘就係搞前戲先再姦 咁真係慣犯黎

有冇經驗些牙
某d女會員真係好敏感
建議你著褲唔係強制著褲
你依然有自由著裙
你依然有權貼住馬路行

其實講句好慘呀, 殺撚左個強姦犯etc都係好無謂
依個建議雖然用處未必好大但真係有機會避免到一次比人姦既遭遇

主要係呢個建議其實係屬於斬腳趾避沙蟲呢一類方法

咁人地要犯法去強姦你, 你真係避免唔到
只能夠做d野去減低機會成為目標, 避免自己係比人姦果個

其實個樣可能比衣著更關鍵,
咁女仔出街化樣衰d都照計可以減低被姦既可能,咁做同著褲一樣自己無咩損失,又減低到自己受害既機率,但點解呢個方法大家又覺得荒謬過著褲避姦呢

其實要減低自己被姦有好多方法,但有d一定唔會考慮,毀自己容呀唔出街呀,咁所以條界線係邊,點解有人覺著褲避姦係可接受有人唔認同,但大部份人都唔認同化醜自己去避姦呢

自己都知1999

無錯,有人覺得著褲可以避姦,有人毀容可以避姦,所以天生樣衰完勝

有冇經驗些牙

同條女扑野有時郁左郁右都有機會撐損左下面
強姦唔止入面會損, 外陰唇都會損啦
eg好似你mark到個口勁大都有機會撐損左

有冇經驗些牙

但其實冇水都入到?
我試過冇水係完全入唔到架喎,條丁隊到痛都入唔到。

有冇經驗些牙

你洋腸點同

有冇經驗些牙

仲會發炎
某d女會員真係好敏感
建議你著褲唔係強制著褲
你依然有自由著裙
你依然有權貼住馬路行

善意提醒俾你講到別有用心
明知又唔做?係要俾人老強先識話人

咁你仲唔上啲ig大波女神度留comment提佢地,趁佢地未成為下一位受害者之前提定佢地,效用定必遠勝而家發生左先提,難免令人誤會有抽水之嫌。

又黎非黑即白?
我就算要 講對象都唔係佢地
Recap一下
00:3x 搶電話
00:3x-4x 捉人深處強姦
00:4x-50 叉電線綁人
00:50-? 強姦
?-? 洗身
?-05:xx 放人

有預備水洗身即係有預謀啦
btw其實佢洗身做咩?中出嘅話點洗都有證據
反而想知如果有戴套仲驗唔驗到dna? 靠毛髮/皮屑?咁佢反到屋企先報警會唔會影響證供可信性?

真心女人要屈你強姦好易, 就算佢做主動 只要你有頭髮/皮屑喺佢身上都入硬你

本身諗住個post睇下就算,一聽到洗身嗰下就覺得唔對路反正都係老強,如果唔係慣犯,洗唔洗分別都唔大,況且老強完唔係應該心虛,急急腳咁走,所以呢個167一係慣犯,一係有預謀,一係另有內情。

第二個可能性機應該唔大,因為個女仔話佢係搶完電話跟住返來老強,即係話搶電話係主,老強係副,咁點會諗到用水幫你洗身,屌完拿拿聲走

或者條女真係好正, 屌完第一round之後不能自拔, 寧願冒住比人發現既風險都要屌依條女4粒鐘先夠皮
咁就可以解釋到

但有水洗呢點,好可能其實老強係主,偷電話其實只係引事主去預先set好嘅地點,因為佢都知道偷電話果個地點一定老強唔到,要引佢去。

所以有機會係慣犯,但如果係慣犯,咁受害者就唔只一個

其實用水洗佢又唔係用水喉狂沖幾個鐘 佢邊有咁多水洗哂全身 當你1L都唔夠你沖乾淨哂個陰道既DNA啦

所以如果真係老強,條友要點洗先可以幫條女洗到乾淨,而且係水源有限嘅情況下,請大家自由想像

有冇經驗些牙

仲會發炎

咁有冇驗傷報告 警察一定會帶佢驗 仲有隻手線綁住幾個鐘都應該有痕 ?
Recap一下
?-? 洗身

反而想知如果有戴套仲驗唔驗到dna? 靠毛髮/皮屑?咁佢反到屋企先報警會唔會影響證供可信性?

條女帶頭盔(講大話)囉,怕咩都驗唔到,味話比人用水沖哂。
用心一諗,當你係個強姦犯:
1.比人打劫,條女會追你。(冇人幫手追你)
2.條女追你,又追到你,你先「再」攞把刀出黎寒住佢。(點解唔一開始就閃刀寒9住佢?)
3.寒住佢去到果到開門,冇人經過。(12:30左右冇人係觀塘?)
4.姦完,為左洗淨精液/DNA/犯罪證據你竟然會係「準備」用水去洗(咁天橋底應該有水龍頭比你開水沖洗啦,咁有準備你竟然唔係帶套或捉佢禁錮一排?)
一個咁有準備既犯,又帶刀又帶水。你會揀係果個位落手,咁個犯一係傻既,一係超高智能所有野比佢計岩哂)
P.S. 希望捉到個強姦犯,對其他女士唔洗咁擔心安危。
玩4粒鐘
中出口爆乜都玩齊啦
Recap一下
?-? 洗身

條女帶頭盔(講大話)囉,怕咩都驗唔到,味話比人用水沖哂。
用心一諗,當你係個強姦犯:
1.比人打劫,條女會追你。(冇人幫手追你)
2.條女追你,又追到你,你先「再」攞把刀出黎寒住佢。(點解唔一開始就閃刀寒9住佢?)
3.寒住佢去到果到開門,冇人經過。(12:30左右冇人係觀塘?)
4.姦完,為左洗淨精液/DNA/犯罪證據你竟然會係「準備」用水去洗(咁天橋底應該有水龍頭比你開水沖洗啦,咁有準備你竟然唔係帶套或捉佢禁錮一排?)
一個咁有準備既犯,又帶刀又帶水。你會揀係果個位落手,咁個犯一係傻既,一係超高智能所有野比佢計岩哂)
P.S. 希望捉到個強姦犯,對其他女士唔洗咁擔心安危。

老實講 以現時科技 比水沖過仲有機會驗到
吊,你地同賊一樣沒常識,假設中出,你用大水喉都未必沖走D精,反而拖延逃走時間
吊,你地同賊一樣沒常識,假設中出,你用大水喉都未必沖走D精,反而拖延逃走時間

同其他男人既精溝埋姐
講咁多做咩
君子不立危牆之下
條仔一係無腦一係就狗黎

鬼唔知咩,中出,個子宮口會吸(啜)d精入去嫁ma,所以未用「竟然」準備用水囉

鬼唔知咩,中出,個子宮口會吸(啜)d精入去嫁ma,所以未用「竟然」準備用水囉

現今技術,根本極微量細胞都可check到,唔好無知,仲有子宮囗吸精 閣下biology 常識好缺乏
👗

現今技術,根本極微量細胞都可check到,唔好無知,仲有子宮囗吸精 閣下biology 常識好缺乏

你就缺乏啦,女性係性愛後,子宮頸會不斷收縮放鬆,幫助精液進入子宮嫁。
P.S.呢個唔係重點,係冇人用水去沖精,令人check唔到

同其他男人既精溝埋姐

岩,條女可能比人姦之前都比人中出過,幾篤精撈埋一齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞