有圖】九龍灣港鐵站外草叢 22歲女慘遭先劫後姦

948 回覆
14 Like 137 Dislike
太多疑點了。
電話叉電線可以綁咁實?
高度咁仔細?
條仔支水點嚟?拿住,定放背囊?
拿住就點強姦?有背囊但條女唔講?
條女被綁腳?四點先走到?

我覺得條女作大,驚驗身,
但又無痕跡,先用攞水沖身呢個諗法。
其實就老屈。

電話線係條女個尿袋既
又話者佢返學偷電 所以可以有2~3m長
水係條女個水樽
高度就唔難估 話哂屌足幾粒鐘
攞水沖身 可能都係淋一淋
你估沖涼咩

利申:神探加利略

淋一淋就實驗到dna啦 不過我斷鳩估根本無姦過 所以無dna

有DNA 有咩用
條友有犯過法咩
宜家人又拉唔到
有DNA有咩用? 拎黎配種咩
條仔一開始沒plan老強
唔似一個慣犯
如果代入佢角色
當條女正到暈
最多姦完即走
但佢係現場停4小時加要提款卡password加用水洗西,同佢初頭只搶野即逃的心態有很大出入。

馬明: 有問題

我唔排除條女比人姦完
神智不清講野有錯。
但如果呢個係事實就好難說服到我

「佢用茶定水幫你沖身?」
「我⋯⋯⋯⋯⋯」
「我⋯⋯⋯啲閪水嚟⋯⋯⋯」
扯扯地,,
綁唔實 攞刀威脅佢 入到去再整暈佢 或者捉實佢都走唔甩啦 事發個精神狀態又咁混亂
扯扯地,,

如果係真,一定有路人以為野戰拍片
太多疑點了。
電話叉電線可以綁咁實?
高度咁仔細?

其實就老屈。

電話線係條女個尿袋既
水係條女個水樽
你估沖涼咩

淋一淋就實驗到dna啦 不過我斷鳩估根本無姦過 所以無dna

有DNA 有咩用
條友有犯過法咩
宜家人又拉唔到

唔撚駛證明俾人姦過?
唔似一個慣犯
如果代入佢角色
當條女正到暈
最多姦完即走
但佢係現場停4小時加要提款卡password加用水洗西,同佢初頭只搶野即逃的心態有很大出入。

我唔排除條女比人姦完
神智不清講野有錯。

「我⋯⋯⋯⋯⋯」

除非個犯本身有組織有預謀
首先佢要考慮到搶完向邊度走
如果條女冇追上黎, OK 閃人
如果條女追上黎, 就本身已經搵定個地方犯案
條友應該好熟個度...
另外係現場停4小時, 我唔知係咪堅啦, 我睇到D新聞就話佢犯完案就走左, 而條女係個犯走左之後直到4-5點先走得甩
老實講, 暫時都係得條女既口供同記者既幻想, 大家不如再睇定D先
留名
太多疑點了。
電話叉電線可以綁咁實?
高度咁仔細?

其實就老屈。

電話線係條女個尿袋既
水係條女個水樽
你估沖涼咩

有DNA 有咩用
條友有犯過法咩
宜家人又拉唔到

唔撚駛證明俾人姦過?

證明俾人姦要睇DNA ?
將女事主帶往花槽後的暗角,其間用手機充電線綑綁女事主雙手,再將女事主強姦

扯扯哋...

如果係iphone原裝線,條女就走甩左啦

咁都俾你抽到
差電線一條綑綁晒手腳?
太多疑點了。
電話叉電線可以綁咁實?
高度咁仔細?

其實就老屈。

電話線係條女個尿袋既
水係條女個水樽
你估沖涼咩

有DNA 有咩用
條友有犯過法咩
宜家人又拉唔到

唔撚駛證明俾人姦過?

咁要點證明?
而家條女指控俾人強姦, 如果體內有犯案者既DNA, 係咪可以搵個疑犯返黎查下?

利申: 成日睇TBB
九龍灣發生駭人強姦案,1名大專女生被先劫後姦,狼蹤出現夜歸女士人人自危。一名22歲女生據報於昨日(5月7日)凌晨行經觀塘道一條行人天橋時,被一名賊人搶去其iPhone及銀行卡,隨後更於附近被該賊人強姦。警方重案組10多名探員,今早約11時到達案發現場調查,逗留約1小時後離去。據悉,22歲少女就讀高級文憑,家住觀塘區,昨(5月7日)凌晨0時40分回家,途經九龍灣港鐵站B出口,向彩盈坊方向步行,不料被一名男子從後搶去手上的iPhone 6s。少女不甘損失窮追劫匪至觀塘道行人路旁花槽,不幸反被劫匪恐嚇話有刀在手,並從女事主手袋內,取出手機充電線綁起其雙手。劫匪搶走手機和銀行卡後,未有即時逃去,還脅迫女生說出銀行卡密碼,最後色心大起竟向女生施暴,得逞後更用水替女事主清洗身體。由搶電話至侵犯女生,色魔作案近4小時,飽嚐淫慾才逃去。女生身心受創,幸終掙脫捆綁,至凌晨5時才成功逃脫報警。
4粒鐘

姐係佢會手頭上拎住張卡返屋企?如果唔係既話 張卡係佢袋入面 167搶既過程仲要摷下佢個袋 起碼都幾十秒啦 條橋無可能幾十秒都無人出現

條女係咪攝住張卡係電話殼?
唔似一個慣犯
如果代入佢角色
當條女正到暈
最多姦完即走

我唔排除條女比人姦完
神智不清講野有錯。

「我⋯⋯⋯⋯⋯」

條友應該好熟個度...
另外係現場停4小時, 我唔知係咪堅啦, 我睇到D新聞就話佢犯完案就走左, 而條女係個犯走左之後直到4-5點先走得甩
老實講, 暫時都係得條女既口供同記者既幻想, 大家不如再睇定D先

搶野同老強係唔同level ,仲要位置咁揚,好有問題
唔似一個慣犯
如果代入佢角色
當條女正到暈
最多姦完即走

我唔排除條女比人姦完
神智不清講野有錯。

「我⋯⋯⋯⋯⋯」

條友應該好熟個度...

如果係入去鐵絲網內加上冇足夠燈光, 係冇乜人會留意

只係拖佢入去個過程就有可疑
00:51除褲
00:52插入
04:30射出
04:35沖涼
05:00逃脫

點信呀楊師傅

邊到有講430射出

除非.....

兇手已經呼之欲出
太多疑點了。
電話叉電線可以綁咁實?
高度咁仔細?

其實就老屈。

電話線係條女個尿袋既
水係條女個水樽
你估沖涼咩

有DNA 有咩用
條友有犯過法咩
宜家人又拉唔到

唔撚駛證明俾人姦過?

咁要點證明?
而家條女指控俾人強姦, 如果體內有犯案者既DNA, 係咪可以搵個疑犯返黎查下?

有DNA就搵到個人?

睇少啲TVB啦屌
係蝻嘅話新聞就會講埋啦
唔似一個慣犯
如果代入佢角色
當條女正到暈
最多姦完即走

我唔排除條女比人姦完
神智不清講野有錯。

「我⋯⋯⋯⋯⋯」

條友應該好熟個度...

如果係入去鐵絲網內加上冇足夠燈光, 係冇乜人會留意

只係拖佢入去個過程就有可疑

終於有人正常討論,
最大問題係跟據文中報導
條女係比人搶左野先然後追,
追到去果個地點先比個人女女女。
問題係條女冇可能唔一直追一直叫,
同時冇可能一個人都遇唔到。
係咁嘅情況之下,
個男人跟本冇可能仲有時間同心情去諗女女女。
當然唔可以排除條女比人女完,
神智唔太清醒報錯料。
太多疑點了。
電話叉電線可以綁咁實?
高度咁仔細?

其實就老屈。

電話線係條女個尿袋既
水係條女個水樽
你估沖涼咩

有DNA 有咩用
條友有犯過法咩
宜家人又拉唔到

唔撚駛證明俾人姦過?

咁要點證明?

有DNA就搵到個人?

睇少啲TVB啦屌

咁又唔係話搵到個人, 可以搵個疑犯比對下
如果有DNA就搵到個人, 咁唔洗請咁多猶太人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞