有圖】九龍灣港鐵站外草叢 22歲女慘遭先劫後姦

948 回覆
14 Like 137 Dislike
班大愛撚知唔知自己好撚肉酸
是咁的、如果條女話佢朝早5點先逃脫到嘅話、尋晚我點幾鐘路過果到返屋企、我聽唔到有人大叫救命喎•••定條女係啞嘅?

警方需要你
希望167唔好俾條港女老屈強姦

無叫唔出奇
扯個頭撞下牆打二巴唔暈都呆晒啦

咪暈到五點先醒

合理呀

暈左知道有人用水沖佢身

9估
-起身濕晒
-姦ing ,有意識感覺但又太虛弱叫唔到(比人打完撞親,鬥力已太累)

可能是尿

條女比人屌到潮吹

講真, d女 90-100磅果D, 真係唔洗撞條女埋地/牆,
淨打2巴反抗鬥力都虛脫la

有叫有喊既或者,但一定唔會大聲得去邊
諗起吉野家單野
果陣又係個個都話有內情唔係強姦

吉野家果單邊係強姦
兩條仔on9拍片仲要流出 條女先報警

呢單我唔肯定
但吉野家我肯撚定係明屈

吉野家係唔想俾人睇住屌
加網上流出
先告佢
九龍灣發生駭人強姦案,1名大專女生被先劫後姦,狼蹤出現夜歸女士人人自危。一名22歲女生據報於昨日(5月7日)凌晨行經觀塘道一條行人天橋時,被一名賊人搶去其iPhone及銀行卡,隨後更於附近被該賊人強姦。警方重案組10多名探員,今早約11時到達案發現場調查,逗留約1小時後離去。據悉,22歲少女就讀高級文憑,家住觀塘區,昨(5月7日)凌晨0時40分回家,途經九龍灣港鐵站B出口,向彩盈坊方向步行,不料被一名男子從後搶去手上的iPhone 6s。少女不甘損失窮追劫匪至觀塘道行人路旁花槽,不幸反被劫匪恐嚇話有刀在手,並從女事主手袋內,取出手機充電線綁起其雙手。劫匪搶走手機和銀行卡後,未有即時逃去,還脅迫女生說出銀行卡密碼,最後色心大起竟向女生施暴,得逞後更用水替女事主清洗身體。由搶電話至侵犯女生,色魔作案近4小時,飽嚐淫慾才逃去。女生身心受創,幸終掙脫捆綁,至凌晨5時才成功逃脫報警。
4粒鐘

姐係佢會手頭上拎住張卡返屋企?如果唔係既話 張卡係佢袋入面 167搶既過程仲要摷下佢個袋 起碼都幾十秒啦 條橋無可能幾十秒都無人出現
可能5秒就姦完呢

潛晒啦班契弟

在隔離post互相69緊
身高約1.67米

廢柴
諗起吉野家單野

吉野家果單邊係強姦

呢單我唔肯定
但吉野家我肯撚定係明屈

吉野家係唔想俾人睇住屌
加網上流出
先告佢

所以證明法律太過保護女性
我地男性見到未證據確鑿既強姦案唔好信晒個女
樓上見到女人自稱被強姦就大愛上身既人真係好噁心
等睇集體車禍

幾時先開估
諗起吉野家單野

吉野家果單邊係強姦

呢單我唔肯定
但吉野家我肯撚定係明屈

吉野家係唔想俾人睇住屌
加網上流出
先告佢

所以證明法律太過保護女性
我地男性見到未證據確鑿既強姦案唔好信晒個女
樓上見到女人自稱被強姦就大愛上身既人真係好噁心

你地擺明主觀角度反條女喎

潛晒啦班契弟

屌,最撚慘係啲大愛撚完全無視
成件事啲疑點,正當討論又唔參與,
係咁針住果幾個痴線佬留言來屌,
正常都知要FILTER啲假膠撚啦,
將佢地無限放大自己咪又係一樣
DRAW緊人地ATTENTION。
係德福返工收12點 經同一個位等巴士
人來人往到呢

不過夜晚又暗又係花卉後面係難望啲嘅
太多疑點了。
電話叉電線可以綁咁實?
高度咁仔細?
條仔支水點嚟?拿住,定放背囊?
拿住就點強姦?有背囊但條女唔講?
條女被綁腳?四點先走到?

我覺得條女作大,驚驗身,
但又無痕跡,先用攞水沖身呢個諗法。
其實就老屈。

電話線係條女個尿袋既
又話者佢返學偷電 所以可以有2~3m長
水係條女個水樽
高度就唔難估 話哂屌足幾粒鐘
攞水沖身 可能都係淋一淋
你估沖涼咩

利申:神探加利略
大賓周強姦犯
4粒鐘可以中出幾多次

潛晒啦班契弟

班撚樣口德邨居民已經無人再過黎

潛晒啦班契弟

手足算啦
我地等睇佢地班柒頭道德撚集體炒車傷殘好過
條仔一開始沒plan老強
唔似一個慣犯
如果代入佢角色
當條女正到暈
最多姦完即走
但佢係現場停4小時加要提款卡password加用水洗西,同佢初頭只搶野即逃的心態有很大出入。

馬明: 有問題
太多疑點了。
電話叉電線可以綁咁實?
高度咁仔細?
條仔支水點嚟?拿住,定放背囊?
拿住就點強姦?有背囊但條女唔講?
條女被綁腳?四點先走到?

我覺得條女作大,驚驗身,
但又無痕跡,先用攞水沖身呢個諗法。
其實就老屈。

電話線係條女個尿袋既
又話者佢返學偷電 所以可以有2~3m長
水係條女個水樽
高度就唔難估 話哂屌足幾粒鐘
攞水沖身 可能都係淋一淋
你估沖涼咩

利申:神探加利略

淋一淋就實驗到dna啦 不過我斷鳩估根本無姦過 所以無dna
唔似一個慣犯
如果代入佢角色
當條女正到暈
最多姦完即走
但佢係現場停4小時加要提款卡password加用水洗西,同佢初頭只搶野即逃的心態有很大出入。

唔通搶電話同老強係兩條友?
4粒鐘可以中出幾多次

可能知佢係處
所以屌得慢 屌得難
唔似一個慣犯
如果代入佢角色
當條女正到暈
最多姦完即走

我唔排除條女比人姦完
神智不清講野有錯。
但如果呢個係事實就好難說服到我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞