有圖】九龍灣港鐵站外草叢 22歲女慘遭先劫後姦

948 回覆
14 Like 137 Dislike

個女仔係ig咁打
宜個ig係一位ptgf開嘅
當然我係好同情個女仔
希望大家唔好再講個女仔啦
點入去姦
癡撚線,大街大巷都可以硬到,條撚樣真係好緊火。如果拉到,真係要奄撚咗佢
就算一點, 個個位叫救命都應該都有人聽到
唔理真相係點

但到今時今日都仲有人講女人出夜街唔方好人個D毒撚幾時先肯塞返入你老母個西到?

自己毒就咪撚衝出黎7喇

最慘係仲有堆網上神探,扮哂高智商看透世事,件事差人未破案,睇新聞就知有問題?你地點知新聞冇誤導?

咁你同情條女托柒? 差人未破案你又知佢俾人姦? 道德撚真係戇撚鳩

個女仔係ig咁打
宜個ig係一位ptgf開嘅
當然我係好同情個女仔
希望大家唔好再講個女仔啦

睇肥婆有男朋友仲做PTGF POST
對男人仲大修害呀

俾錢屌西=交易
唔俾錢屌西=強姦

唔理真相係點

但到今時今日都仲有人講女人出夜街唔方好人個D毒撚幾時先肯塞返入你老母個西到?

自己毒就咪撚衝出黎7喇

最慘係仲有堆網上神探,扮哂高智商看透世事,件事差人未破案,睇新聞就知有問題?你地點知新聞冇誤導?

討論梗係用現有資訊討論架啦
定係要自己落手落腳查呀

你用現有資訊冇問題,不過好多人以為係事實全部呢!
呢個位強姦到人.....
12點幾都好Q多人 去彩德彩盈淘大得寶果D人都係行上面條天橋
下面又多人搭巴士
佢有大叫既話 正常都會有人知
而家有冇目擊證人睇到佢追個賊/聽到大叫?

如果係暗角位 日頭都好黑
更可況夜晚
不過諗緊夜晚咁靚 點都會有聲出 一個人都聽唔到?
12點幾都好Q多人 去彩德彩盈淘大得寶果D人都係行上面條天橋
下面又多人搭巴士

更可況夜晚
不過諗緊夜晚咁 點都會有聲出 一個人都聽唔到?
果到一路過都係巴士站黎架wo 1230就一個人都冇真係說服唔到人
下面又多人搭巴士

更可況夜晚
不過諗緊夜晚咁靚 點都會有聲出 一個人都聽唔到?

不過有聲(呻吟)又真係未必會理
依家土地問題咁多人打野戰
唔理真相係點

自己毒就咪撚衝出黎7喇

咁你同情條女托柒? 差人未破案你又知佢俾人姦? 道德撚真係戇撚鳩

對號入座?定有童年陰影呀柒頭
應該係沿途無港豬幫手
屌你老母係街強姦完會搵水沖身都不特止
當姦你一個鐘 解條繩要解三個鐘五點先走甩
我就點都唔撚信條女啦
明眼人一睇就知係勞資

點撚樣明眼人啊戇鳩仔 死毒撚溝唔撚到女就FF個個女人都係雞
你老母都係雞啊柒頭
有D女仔用APPS識人

我: 你唔怕俾D男仔呃?
佢: 我唔會出錢架WOR
我: 呃錢事少
佢: 咁大個人仲有咩怕 冇BB就得啦
我: . . . . . .

原來錢係重要過西
唔理真相係點

自己毒就咪撚衝出黎7喇

對號入座?定有童年陰影呀柒頭

見你自打嘴巴好撚好笑啫
撐條女就可以信哂新聞講 懷疑條女口供嘅就應該要質疑新聞可信性
有D女仔用APPS識人

我: 你唔怕俾D男仔呃?
佢: 我唔會出錢架WOR
我: 呃錢事少
佢: 咁大個人仲有咩怕 冇BB就得啦
我: . . . . . .

原來錢係重要過西

女人比人屌咁爽,怕咩
12點半觀塘線都未收車
我真係唔信
大佬 我都想信你
你九龍灣b出口行人天橋位比人老笠我都已經覺得神奇
你仲要係下都有得搭通宵巴既地方比人老強埋
仲要比人用usb 線 綁起強左4個鐘先返屋企 我好難信嫁wow
姐係有條友同你講你係朗豪坊正門比人老強一樣
假到
同琴晚工廠拉樂隊個單野會唔會有關連,東槍事發
侵犯定強姦先

第一頁就話強姦
明報就話侵犯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞