有圖】九龍灣港鐵站外草叢 22歲女慘遭先劫後姦

948 回覆
14 Like 137 Dislike
【16:30更新】消息指,淫魔在案發現場脅持女事主至清晨5時,才替女事主鬆綁,然後離開;女事主清晨6時許回家向家人透露事件後報警

有野塞住個口
btw, 女仔唔好著咁多裙就真 緊身牛仔褲起碼難除 D , 有機會拖到時間

痴撚線點解係個女嘅要改

咁你唔怕危險0既可以唔改
無所謂架
為左啖氣俾人姦值得?

點解著乜野都會關俾人姦事?
啲女鐘意點著, 睇下咪算囉, 你咁扯火既咪去叫雞囉
著裙=危險?
朋友, 你都係返印度吔蕉啦

而家就係啲犯扯晒火先姦 啲犯識諗去叫雞就做左啦 世上總有人唔理性
你著裙比起著褲 啲犯咪容易成功囉

學ISIS咁全身包實晒先俾出街好唔好啊?on9仔

冇話唔你短裙出街喎
而家係講緊短裙會容易成為痴線佬既目標

如果個痴線佬係戀褲癖又點撚皮啊到時?

如果
我講既係事實喎 短裙比褲更容易勾起犯人既性慾
你就係到如果

你講到著裙出街就會引人犯罪咁撚樣,咁你有冇實際數據support你個垃圾論點啊?on9仔

有女人被人強姦就一定係強姦佢果緊人錯架喇
但係女人本身都有能力減低個風險架
廣告成日都有賣
你唔將 d 財物擺係當眼處 D賊就唔會咁易揀你做目標
唔係話你著裙被人姦係咎尤自取
只係多一分保障 多一分安全
香港雖然算得上安全既地方 但總有例外情況
意外既野冇人知幾時發生
自己取捨下啦
其實都未知條女汁數係點

得啦
知你老母被姦生左你出黎
正常老豆老母見個女去夜街都會叫佢唔好著到咁性感啦
好多口德撚

咁可以點,連登仔打算點聲援強姦犯

Contributory negligence, 條女著到咁撚短,
夜麻麻一個人行,佢都有責任,
BTW, 抵撚死,出夜街呀啦

冇男傍住仲單飛追賊

好蠢

冇人駁到

e個情況緊係幾大都信自己個女幫左個女先
好多口德撚

Contributory negligence, 條女著到咁撚短,

冇男傍住仲單飛追賊

好蠢

冇人駁到

其實點估到會當街強姦你
會唔會博途人見到會幫手點知冇人幫
12點半地鐵又未尾班車 天橋勁撚多人 真係搶野點會冇人理
老強唔評論
利申係天橋上面公屋住

e個情況緊係幾大都信自己個女幫左個女先

呢個固然之啦

但條友色心起得、理你著咩咩
btw, 女仔唔好著咁多裙就真 緊身牛仔褲起碼難除 D , 有機會拖到時間

痴撚線點解係個女嘅要改

無所謂架
為左啖氣俾人姦值得?

著裙=危險?

而家就係啲犯扯晒火先姦 啲犯識諗去叫雞就做左啦 世上總有人唔理性

冇話唔你短裙出街喎

如果
你就係到如果

你講到著裙出街就會引人犯罪咁撚樣,咁你有冇實際數據support你個垃圾論點啊?on9仔

廣告成日都有賣
意外既野冇人知幾時發生
自己取捨下啦

其實呢單案個女仔會唔會係著褲都畀人姦
好多口德撚

冇男傍住仲單飛追賊

好蠢

冇人駁到

其實點估到會當街強姦你

有常識都知道唔好追賊啦,係tbb先會見到d人單拖追賊咁on9

痴撚線點解係個女嘅要改

無所謂架
為左啖氣俾人姦值得?

著裙=危險?

冇話唔你短裙出街喎

如果
你就係到如果

廣告成日都有賣
意外既野冇人知幾時發生
自己取捨下啦

宜家咪反問返你係咪唔俾女仔著裙就少啲強姦案啦屌你老味。攞偷嘢嚟同強姦比?你個腦生喺屎忽度就收嗲啦!唔講仲以為你擺條J入人地個閪可以好似偷嘢咁神不知鬼不覺啊……sorry, 可能係碌鳩真係細到人地feel唔到
個個都話有疑點
召喚神探

Btw高度講到咁準真係有啲奇怪

可能係傳媒講漏左大約啫
好多口德撚

冇男傍住仲單飛追賊

好蠢

冇人駁到

其實點估到會當街強姦你

有常識都知道唔好追賊啦,係tbb先會見到d人單拖追賊咁on9

但係d巴打話果度e段時間都多人
竟然冇人幫手
Btw舊登提出一個有趣假設,
熟地頭,識得毀滅證據,
會唔會係休班警

冇男傍住仲單飛追賊

好蠢

冇人駁到

其實點估到會當街強姦你

但係d巴打話果度e段時間都多人
竟然冇人幫手

咁即係吹水機會好大,果個位你大叫一定有人聽到

痴撚線點解係個女嘅要改

無所謂架
為左啖氣俾人姦值得?

著裙=危險?

冇話唔你短裙出街喎

如果
你就係到如果

廣告成日都有賣
意外既野冇人知幾時發生
自己取捨下啦

其實呢單案個女仔會唔會係著褲都畀人姦

咁真係冇得講
佢當黑
【16:30更新】消息指,淫魔在案發現場脅持女事主至清晨5時,才替女事主鬆綁,然後離開;女事主清晨6時許回家向家人透露事件後報警

真係玩4個鐘

條女實爽死啦

BTW有冇女女既圖 柒既都貼
據悉,22歲少女就讀高級文憑,家住觀塘區,昨(5月7日)凌晨0時40分回家,途經九龍灣港鐵站B出口,向彩盈坊方向步行,不料被一名男子從後搶去手上的iPhone 6s。少女不甘損失窮追劫匪至觀塘道行人路旁花槽,不幸反被劫匪恐嚇話有刀在手,並從女事主手袋內,取出手機充電線綁起其雙手。劫匪搶走手機和銀行卡後,未有即時逃去,還脅迫女生說出銀行卡密碼,最後色心大起竟向女生施暴,得逞後更用水清洗女事主身體。色魔飽嚐淫威後逃去,少女趁機努力掙脫捆綁,至凌晨5時才成功逃脫報警。

沖埋身 好有嫌疑

難聽啲講句 佢係咪訓著左 成5點先掙脫到

要成4粒鐘先走得甩

睇完篇野覺得有d懷疑
Btw舊登提出一個有趣假設,
熟地頭,識得毀滅證據,
會唔會係休班警

阿Sir緊係的番去差館搞啦,洗咩咁兜踎

真係玩4個鐘

條女實爽死啦

條女返唔到轉頭啦,四個鐘咁撚爽

真係玩4個鐘

估唔到香港仲有地方可以4粒鐘無人經過

福地黎

點都會有人既 只係食花生姐

痴撚線點解係個女嘅要改

無所謂架
為左啖氣俾人姦值得?

著裙=危險?

冇話唔你短裙出街喎

如果
你就係到如果

廣告成日都有賣
意外既野冇人知幾時發生
自己取捨下啦

宜家咪反問返你係咪唔俾女仔著裙就少啲強姦案啦屌你老味。攞偷嘢嚟同強姦比?你個腦生喺屎忽度就收嗲啦!唔講仲以為你擺條J入人地個閪可以好似偷嘢咁神不知鬼不覺啊……sorry, 可能係碌鳩真係細到人地feel唔到

放錯重點喎

真係玩4個鐘

條女實爽死啦

條女返唔到轉頭啦,四個鐘咁撚爽

條女一定係爽到唔講野 叫到高潮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞