有圖】九龍灣港鐵站外草叢 22歲女慘遭先劫後姦

948 回覆
14 Like 137 Dislike
唔理真相係點

但到今時今日都仲有人講女人出夜街唔方好人個D毒撚幾時先肯塞返入你老母個西到?

自己毒就咪撚衝出黎7喇
九龍灣出現色魔。消息稱,凌晨零時許,22歲女事主沿港鐵九龍灣站B出口行人天橋往得寶花園方向返家,其間一名男子指嚇女事主,掠去其手提電話及銀行卡,色魔沿樓梯將女事主帶往橋下,打開無上鎖的鐵閘,再拖女事主至天橋底侵犯。

明報話真係打開個閘係入邊姦
星島用左暗角字眼
若果係果個位真係未必有人知
但而家仲有其他疑點

下面港鐵車廠wo

我諗係指呢幅圖猶差企緊個位

我都想知呢個位邊度
平時都唔覺眼

個地下咁污糟點強得落
12半開始四粒鐘冇人見到
差電線捆綁
167帶住樽水喺街等人經過搶電話
有預謀咁先劫後奸再用水幫事主沖身

究竟係咪真係有167呢個人?
定係條女丟左部電話再自編自導自演?

呢單野愈諗愈可疑
九龍灣出現色魔。消息稱,凌晨零時許,22歲女事主沿港鐵九龍灣站B出口行人天橋往得寶花園方向返家,其間一名男子指嚇女事主,掠去其手提電話及銀行卡,色魔沿樓梯將女事主帶往橋下,打開無上鎖的鐵閘,再拖女事主至天橋底侵犯。

星島用左暗角字眼
但而家仲有其他疑點

下面港鐵車廠wo

我都想知呢個位邊度
平時都唔覺眼

https://goo.gl/maps/esweaDRmihM2
原來中等身材可以叫 中材?

星島用左暗角字眼
但而家仲有其他疑點

下面港鐵車廠wo

我都想知呢個位邊度
平時都唔覺眼

https://goo.gl/maps/esweaDRmihM2

果個位原來入得
不過對住條大馬路 2條友係度活塞運動都睇唔到
肥胖身材 叫肥材
瘦削身材 叫瘦材?
唔理真相係點

但到今時今日都仲有人講女人出夜街唔方好人個D毒撚幾時先肯塞返入你老母個西到?

自己毒就咪撚衝出黎7喇

正解
一個普通女仔比人強姦完點會好似你地班連登仔咁冷靜即刻報警驗身
點都喊一輪先再搵人陪報警啦
係個犯人搵水沖果度唔合理姐
據悉,22歲少女就讀高級文憑,家住觀塘區,昨(5月7日)凌晨0時40分回家,途經九龍灣港鐵站B出口,向彩盈坊方向步行,不料被一名男子從後搶去手上的iPhone 6s。少女不甘損失窮追劫匪至觀塘道行人路旁花槽,不幸反被劫匪恐嚇話有刀在手,並從女事主手袋內,取出手機充電線綁起其雙手。劫匪搶走手機和銀行卡後,未有即時逃去,還脅迫女生說出銀行卡密碼,最後色心大起竟向女生施暴,得逞後更用水清洗女事主身體。色魔飽嚐淫威後逃去,少女趁機努力掙脫捆綁,至凌晨5時才成功逃脫報警。

沖埋身 好有嫌疑

個色魔沖條女呀 嫌咩疑呀

真係無啦啦有水清洗女事主身體 都真係唔簡單

有人話fb呢段野好似話係毒link黎
可能係交易完後先發覺比人偷電話
用2m尼龍線?
但又唔覺得港女會用
除非拎住把刀航住佢者

尼龍線遲啲應該會賣斷市

仆街我真係用緊
咁夜 仲要一個女仔。。
屌4個鍾,應該中出左好多獲
其實點解可以有賊
比條大叫住嘅女追住,
同時週圍有人但冇人幫,
仲要個賊會唔驚
加色心起回馬槍姦返條女

似男女朋友嘈交?

條女相當有嫌疑

心理學有個理說論大概係
係一個公眾地方有人俾人打劫/強姦
佢叫幫手
隔離圍觀群眾會睇
個個心態上都覺得其他人會幫唔洗自己去

本身案例同呢單野好似
案例係女仔係街俾人打劫加老強
家家户户都開晒燈睇但冇人幫手

唔知有冇記錯

我諗真正香港人見到
咁離譜嘅位做咁離譜嘅事都會出手嘅。
條女好豬就另計

香港人禁冷漠肯定唔會幫手 有次係地鐵站出黎有個阿叔追住個阿嬸黎打 嗰時旺過年宵 個個剩係讓位比個阿叔打人都冇人制止

星島用左暗角字眼
但而家仲有其他疑點

呢個位好似係落左橋去淘大果條馬路,
後面朝早都黑個地盤

星島用左暗角字眼
但而家仲有其他疑點

呢個位好似係落左橋去淘大果條馬路,
後面朝早都黑個地盤

唔小心post多左次
見到有D PTGF會打野戰
唔理真相係點

自己毒就咪撚衝出黎7喇

最慘係仲有堆網上神探,扮哂高智商看透世事,件事差人未破案,睇新聞就知有問題?你地點知新聞冇誤導?
抵啦臭雞
唔理真相係點

自己毒就咪撚衝出黎7喇

最慘係仲有堆網上神探,扮哂高智商看透世事,件事差人未破案,睇新聞就知有問題?你地點知新聞冇誤導?

討論梗係用現有資訊討論架啦
定係要自己落手落腳查呀
抵啦臭雞

佢爽完仲報警,最抵係佢就真
呢個位強姦到人.....
12點幾都好Q多人 去彩德彩盈淘大得寶果D人都係行上面條天橋
下面又多人搭巴士
佢有大叫既話 正常都會有人知
而家有冇目擊證人睇到佢追個賊/聽到大叫?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞