[親生仔] Google Pixel 討論區 (56) - Black Friday前夕

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
因為root咗?
我冇root可以直接用google pay
"半夜穩定充電, 保持長期電池壽命.
使用鬧鐘, 在起床前完全充電"

唔係咁理解咩?
原來我理解錯。 上reddit都有人講唔work
setting > sound & vibration > phone ringtone > sound (default) > my sound

冇嘅話, 按右下角 + 開browser去folder度自己add返.
When you charge your phone after 9 PM, with an active alarm set for 5–10 AM, your phone uses Adaptive charging. Otherwise, your phone charges normally.

Google上面咁寫
可能新function未搞掂
原來要轉番ogg檔 mp3 咁support
我用緊mp3鈴聲, 點會唔support.
用mp3搵唔到但轉左ogg就搵到
wallpaper問題仲未解決到
係呀
有無咩mon 貼好用 買咗spigen但有彩虹邊
要root左先用到google pay
美馬4a5G連保護配件已海外入晒庫
希望聖誕前有機玩
有冇人27號係英馬訂pixel5仲未出貨
amazon根本好多貼同殼同淘寶上面一鳩樣, 賣家都係支國, 同一個一模一樣軟膠殼賣幾十蚊, 淘只係幾蚊.. 當然堅持唔去支淘就係另一個議題..
都係淘佬?
,本身諗衰左咪買新機,點知好成功,舊電接近100%
Accubattery 唔知準唔準, 佢話我粒電得返 2360 mah
你用3?我未換都係咁上下,唔打機都係得三個半鐘
淘左張Hoda Pixel 5 貼
唔錯
我後備機, 所以idle 多, 咁我唔理佢住了
呢家大概1 日冇40% 電.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞