[親生仔] Google Pixel 討論區 (56) - Black Friday前夕

1001 回覆
5 Like 3 Dislike

變做孤兒仔
呢個patch fix 左 lihkg app lag問題
想問關咗連登動態表情重有冇lag?
3年夠啦 我3都上5
兩年換一次賣出去仲有少少價值
有呢個功能先正常wor
你聽聽下歌碌ig唔一定想有聲
講真我上年換咗電,日常使用上連登 reddit有心有力,真係冇需要換
其實我都唔求新 feature, 不過希望有 security patch 啫
貪新鮮##km2
如果唔換就刷Rom
pixel experience rom聽聞唔錯
因為依家係play store download落來嘅app唔一定係完整apk,所以titanium backup backup嘅apk有機會只可以係同一部機restore。唔知有冇其他app做到。不過如果你只係想restore app data,可以自己係play store download個app再係restore app data only
就係set個時係咁話sensor dirty
原來係咁 唔該晒巴打
另外我搵左隻叫swift backup既apps 已經搞掂
呢隻仲好用d添 介面清晰易用
有冇P5巴打過到SN 但GooglePay都係話root左
有無師兄介紹下邊間買Pixel 4a現貨信得過? 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
巴打你係咪打足成日機
5仔都唔夠電用?
正常係要db改attestation value再改rw先過到

之前我都用到Googel Pay,不過嫌佢扮3a好多野都唔work先死死地氣洗機unroot
唔知點解Pixel Stand 個Photo frame 用唔到
Playstore 收唔到Camera update
扮左 巴打介唔介意cap你個sn check同我一唔一樣黎睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞