[親生仔] Google Pixel 討論區 (56) - Black Friday前夕

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
P5叉電好暖
直接去 Amazon 買 Spigen 貼好過啦
又唔係貴
冇開battery saver
用唔到舊stickers
無用佢隻牛, 用返最普通的2.1A usb 牛 , 連暖都唔係好覺..
以前有部 htc10 用 QC 快叉, 係叉得快, 但粒電好快打柴 , 好彩可以趁保養完前去換電..
用旅行插3A
屌Google老母XE呢
front camera都under screen
P5 updated 係咪 pixel launcher 可以轉 grid size, 但我仲未見到呢個 option ...
我部P5都專登轉牛,快充太傷電
轉wallpaper個到會多左個"格狀"
就係無....
最新個feature drop
就係 update 晒都無..
無野了.. 再 set 一次 pixel launch 做 default , 個 option 又出返黎...
跟機
啱啱由舊電話recover?
xe可能淨係某地區賣
或者係fake news 啲人話係小米扮
用咗幾日 本身backup咗上drive再restore
Hoda 果張係有黑邊,而且係真pixel5用
比較過淘寶既Gor牌,hoda四條邊係幼啲
但比較界手,成舊水一張,希望幫到師兄

反而殼就到而家都未有一款啱心水
依我所知WhatsApp Backup只係會backup到favourite嗰d Stickers,其他download 嗰D 要重新down過先會用得返

我之前都係咁
點解我個perk空嘅
順便清下舊sticker
thanks Ching
有用緊
唔會 , 好順利收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞