[親生仔] Google Pixel 討論區 (56) - Black Friday前夕

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
cls冇得uninstall chrome
明明冇用chrome都用咗我幾%電
disable咗佢 轉咗用duckduckgo
3XL都有時有事
係G pay只支援某幾個國家
如果裝proxy可唔可以解決問題?
我諗多數chrome 都係偷取用戶資料先會係咁耗電
Made in China
same
等我一陣試試先 但好難唔用chrome
factory reset咗次
今次用quick switch adaptor過資料就冇問題
BNS香港倉慢到仆街,自提搞撚咗三日重係處理中
用左幾日5仔同3仔比較返
3仔手感好過5仔 窄D 薄D同無咁滑
5仔已經唔可以單手操作 要雙手
不過5仔比3仔長氣好多 平時1曰充 依家1日1充都夠 有埋90HZ MON加持 比3仔流暢
希望下代6仔可以出部細D既機啦 同埋咪再用D咁滑既材質做機背
用多幾日就得 我頭幾日未慣都單手唔到
唔用brave? 手機同desktop ver都可以sync,速度又快
3+1唔係pixel系列一向有?
巴打買左味? 想問下係個到買有冇問題?

我平時都係用youtube wts ig 連登 同2個股票apps多, 好少打機 如果係咁6gb既4a5g夠唔夠用
夠啦
我都係有時開到有時開唔到
重裝完都唔得
有冇巴打部p5 呢排用唔到type c 耳筒?
插乜type c 耳筒都話不相容
但插返落部舊機u11 plus 又冇事
依家個部得4gb成日kill apps好麻煩 不過4a5g冇無線充好似差緊啲 諗緊用三年不如比多少少買5
4g 用呢堆app 都要成日kill app ?
之前用 p2 開埋pkmgo 都唔洗成日 kill...
我用緊lg v30+ 優化問題掛
有冇師兄用緊clubsim esim?
無p5揀 揀iphone 12 mini 得唔得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞