[親生仔] Google Pixel 討論區 (56) - Black Friday前夕

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
OK便利店
啱啱問完﹐佢話都唔知點解無出到貨
依家最近嘅fillment centre無存貨﹐話會加急處理。唔該巴打提提搵佢哋。
not sold by amazon
想快最好係bns自取點,便利店你預要多一兩日
我都想知
直接經google store買寄去BNS倉係咪會ban?
4a 出左貨,過左送貨日期但係fedex 話delivery schedule 係pending
可以點搞
係 google store 會cancel 你張單
英馬23號單到咗香港了
請問大家有冇快牛推介?
台灣google store 冇buds賣
新post 問多次, 有冇人冇用部機一段時間, 例如訓一覺咁, recent D app 會唔見左好多, 開番都要reload?

由3a 到5 都係咁, 已經熄左adaptive battery, 以為3a 唔夠RAM 點知5 咁多RAM 都係咁既
冇人有同樣問題咩
我諗應該好多人都慣咗用完個app之後即刻swipe走佢
我慣左常用既app 唔會掃走, 都係keep 係6-7 個姐

有隻大食game喺到點會keep到成晚
會唔會龍胖問題
錢得來不易
請叫我七毛八
x2
做左四十幾份,每一份都係$0.78
點解有四十幾份咁多,公平咩
會唔會係adaptive battery同你close左啲app
用左幾日4a真係幾好用
除左電量之外真係冇野挑剔到

仲要係baby blue
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞