[親生仔] Google Pixel 討論區 (56) - Black Friday前夕

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
我係magisk到hide左佢已經用到 唔關xposed事
屌,好後悔
一係你試下係xposed入面set白名單模式 將com.android.systemui加入白名單試下得唔得
咁樣就唔會全部app都加載xposed
P5 電池麻麻
用咗Spigen 包到四邊好似防撞欄咁
睇完真係得啖笑 開game慢一兩秒就話人打唔到機
最少我玩手機lol全開keep到60fps
我平均每日用到5-7個鐘screen on喎
有沒包埋條黑邊既MON 貼/玻璃, spgien 唔包黑邊麻麻地
同問,想用埋防偷窺貼,而家6.2吋mon 好似乜都畀人睇晒咁

咁樣都麻麻
pixel 電話簿個search 有啲stubborn
中文字一定要search第一個字先出到個聯絡人
search 第二個字就直情no result
講真, 真係經常打機不如買 iphone ..

load game 速度始終係IOS優勝
而且唔係贏少少
同865鬥嘅話ios好似剩係贏整片繪圖app
部p4個mon 條bar中間偏右到有個鏡頭咁既圓形印 係咪奶左野
轉區down定係qoo app?
qoo app down 完用免費vpn註冊同登入就ok
登入完關返vpn都玩到
正式宣佈犀牛盾係我用過最垃圾嘅mon貼
$2xx膠貼都算 講到幾防指模防油 結果用咗一粒鐘多啲就黐曬塵
我試過qoo down又試過play store down
研究左點先可以用play store down
得出結論係如果要玩台版lol一定要qoo down

因爲就算用咩vpn都好 都唔會連到去台灣play store
但用同樣步驟方法vpn連去日本就去到日本store
係唔係台灣有咩特別
淘寶 10蚊廿蚊張 full screen 黑邊唔覺有咩問題..
雖然唔知$200宣稱的有幾勁, 但 cheap 野完全收貨.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞