[親生仔] Google Pixel 討論區 (56) - Black Friday前夕

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
右上?
到時出6個陣又會話買左pixel 5 pro正on9仔無限loop,夠自己用咪ok啦

我由N6P開始用128G, 用到而家P5.... 經歷6部128G機之後, Google 終於肯出部256機喇
可能我記錯左搵番nexus 5都搵唔番個tile當我冇問過
無感覺 , 我真係一個原生死忠, 由htc Nexus One, 每年都追 用到而家.

印像中我只係冇用過 Nexus 5X.
因為當年揀咗6P.
我估個mon應該係 6.67 120HZ.
後鏡有機會3鏡頭 Pixel 5 的雙鏡+ 一個Pixel 4的Tele 就算數.

唔好畀我講中
on9 當有趣
都係個句
早買早享受
扯晒
homepage個日期同溫度有冇得較色 用緊白色底既wallpaper變左好難睇
正 不過都係無行貨
希望 5G 用到 ...

快牛加舊線
我用緊promini舊圓餅 + pixel 1條線,好快叉返滿
用pixel條線就fast charging 個半鐘就爆
未試wireless
熄mon轉2G
有冇shortcut可以toggle alwayson display㗎?
唔係成日需要著,唔想下下走入setting
反轉個mon 或者搵野遮住機頂
正價買唔係好抵 外國等BF跟台出機
4a 800hkd 5 2300hkd抵到傻

不過我都有啲後悔唔出兩部4a太平
同埋個電量夠我用日半-兩日 好過用旗艦U
石春?
唔要求唔打窿,淨係用返S865我都衝
部3都就快打柴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞