[親生仔] Google Pixel 討論區 (56) - Black Friday前夕

1001 回覆
5 Like 3 Dislike

你試下咁樣得唔得 同埋我用左白名單 係名單入面既apps先會啟用xposed module
部pixel 3係咁loop開機,有冇ching知道點解決
用左就三年
諗住hard reset試下但係入唔到recovery mode
暫時覺得有個問題
收SMS畀以前嘅local買手機慢
慢成分幾鐘先收到
我最初係驚有印跟住就用開繼續用
大mon用3天王都可以 功能係好多好方便
但以前細機5吋mon想多啲位用就唔會想有條bar
同埋pixel 5掃mon幾爽 90hz要掃多啲同自己講4a唔夠用
我估關Android 11唔比d apps access clipboard事
你試下係magisk裝個Riru - Clipboard Whitelist reboot完會有個apps 你係入邊揀返xposed edge再reboot應該就得
慢慢玩 呢個module好多野玩
https://youtu.be/2pcAG_xNQCw
都係唔換p5了打機唔得
用得依粒u都知咩料
4XL reload咗
不過我唔用pixel打機 影完相其他app唔彈都夠
用緊google個原裝不織布殼,好鬼跣手。靚就真係幾靚嘅。
你意思整走個天氣 我估可能要等gravity box出左Android 11既版本先至有機會整到 呢個係其中一個推介 可以修改好多手機既設定
Instaprefs 可以令IG去廣告 下載相同片之類
WA Tweaker 可以修改好多WhatsApp既設定 我就要黎修改做iOS version既emoji
MinMinGuard 一個好耐無更新 唔知仲用唔用到 但好好用既去廣告module
btw 你sn pass未 check埋Gpay可唔可以比錢用 過到sn都唔一定可以比Gpay
天氣果到我都唔識搞
4A5G 今日到倉
預計出年5號到
買咗部4a 5G,用咗兩個星期
發現用條雙type c頭線差電無事
用type a type c就斷吓斷吓
有無巴打遇過一樣情況
垃圾嚟 仲易跌過唔用
又貴又無用
試下係EdXposed Manager hide左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞