[親生仔] Google Pixel 討論區 (56) - Black Friday前夕

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
呢到有冇巴打有用edxposed而又用到Google pay架
利申 pixel 5
點解會過咗BF同CyMon先減價
係咪4a 5G銷情唔好
same 重要未到香港 bns 話清關delay cls 等左勁耐
我30/11 買上星期六先到 畀貴咗40usd
Google band design patent reveals the fitness tracker may not have a display
我都係499買

pk cm bf 過後減dklm
4a 5g 呢幾日到

有冇咩app 或 function 好用 介紹下

好耐無用an 機
你cap張battery usage嚟睇下?
我sun mobile換咗機收得好咗
部P5 今日送到
急問邊度有現貨mon貼賣
睇來真係無?
https://shopee.tw/Google防偷窺滿版玻璃貼-防窺保護貼適用Pixel-5-4a-5G-Pixel5-Pixel4a-i.16740752.7159384908
例如呢D 會有一條條橫紋, 有無巴打有同樣問題?
price.com 有得search
我喺深之都買$40果張就算
想影星星嘅話 個view finder唔可以有光
要hold住同一個位 個shutter制會變做星星 就影得
唔該
5都唔夠用都幾大獲
不過我覺得同4a比 重少少同闊少少
4a個單手用正啲
所以唔要求90hz 4a正啲

接收我未遇過有問題
通話真心唔夠4a 3好 呢樣最唔滿意
屌 睇下時間都好呀
部4A5G 係咪唔用原裝 charger同線就差到電
用舊 iPhone火牛插 type c, 插極都無反應
係咪個火牛或者條線壞咗咋
咩事?? 成條狗帶咁
同一組野差3A 好地地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞