[親生仔] Google Pixel 討論區 (56) - Black Friday前夕

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
想問下usb port入左d水可以點搞
吹翻乾佢 (鳩up
唔好差電
買個防潮箱,裝海味相機嗰啲
再買防潮珠吸濕包放返三五七日試試

係濕過淡水嗎?
唔係 普通飲水個d水
嗰啲咪淡水囉
Pixel 4 同 Pixel 5 都防水
乾之前唔好差電應該無事掛
而家冇再彈usb port有水...應該冇問題掛
用到
有冇巴打 想放機 tg我 部iPhone 就收皮 想換機
https://t.me/Timcipollini
咩機?
美版?原裝火牛+線 配三腳轉插?
Pixel 3 美版
試過晒
係無試pd 屋企無
要裝左riru 23.1或以上既版本先(Android 11)
https://github.com/ElderDrivers/EdXposed
之後再係呢個網站下載EdXposed-SandHook-v0.5.1.3_4646-master-release.zip
EdXposed有分SandHook同YAHFA 暫時以Android 11計 比較推薦SandHook
搞掂晒呢d之後就可以搵xposed既module黎安裝 特別推薦xposed edge 可以做到好多gestures同埋其他既野 可以自己發掘下
係magisk module黎 唔記得左講 仲要dl埋個EdXposed Manager.apk去管理d xposed module
EdXposed Manager本身有個module store入面都可以dl到module 舊module最多無用 應該唔會bootloop 起碼我未試過 或者你裝之前擺上黎望下 睇下我有冇用緊
新機?
其他牛 甚至尿袋都叉唔起?
你set左咩gestures 我set左熄mon同較靜音 都唔太覺
EdXposed Manager入面有得set返過SN 佢會幫你hide左d唔可以用xposed既app
你用vol掣去set 較大細聲果陣咪會開左電筒都唔知囉 或者較細聲會係咁彈個clipboard出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞