[親生仔] Google Pixel 討論區 (56) - Black Friday前夕

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
試下淨係backup app data
我有隻app都係會咁 但舊機又backup到 唔知咩事
pixel有無個d app hide功能? 又或者samsung個d安全資料夾
pixel 3個mon有一半會閃光同變綠似啲hardware問題
想問下各位有冇邊度維修推介
過晒保寄番google好似有啲無謂
冇volte最多收得差,應該唔會收唔到
不如contact下作者 問下佢地咩事
原生無hide app功能 但有安全資料夾
我都得左 返去試下之前restore唔到既apps睇下得唔得先
想問下咁多位Google Pixel 4a 5G 永和賣4398買唔買得過新手第一次買pixel
就算英版直送都唔使4398呢個價
完全係無理由同佢買
仲要你search下友和
幾多bad comment
已經有喇
搖撚準備買 459 4a5G美馬
case 我amazon買pixel時買埋
之後轉用rhinoshield直接送香港
信和電梯上一層中間嗰行直入最尾嗰間會有case
貼的話就旺角星際同深水埗福仁都有
星際嗰間電梯上2層之後對正上3樓電梯口嗰間會有
福仁嗰間就喺近M記個入口直入,上樓梯後右手邊第一間(個人鍾意喺度貼mon貼,貪佢齊款之餘質素唔錯,仲有保養)

不過一分錢一分貨,唔好諗住三四十蚊就可以埋單
想問下咁多位巴打
有冇人G Cam係咁彈error同埋可以點處理
機唔講app version又唔講點幫你
唔好意思
Pixel 4 Android11
睇返apps stroe,Version update到最新 8.1.101.345618084
試過reset app未
試過重開機未
試過disable,刪Cache再重新update
試過factory reset
見app store留言同上網唔少人都係咁情況
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞