獨家丨廖慧儀舊愛遺書曝光:你用無數大話瞞住我跟另一個人出去

1001 回覆
920 Like 36 Dislike
認同

屌你恐怖到咁
無可否認狗公同條女一樣賤格,但都唔代表你可以奪走人地生命
你個人都幾矛盾
幾多人俾政權逼癲逼到自殺以死控訴暴政
一定又係佢地錯啦
林鄭罪名頂多係硬推反送中
黑警就錯在維穩
條友自殺自己要負責任
唔代表令到佢咁既人無責任wor
即係有條友姦咗你老婆/女朋友
搞到你老婆/女朋友走去自殺
咁條友都係衰強姦啫
你老婆/女朋友走去自殺係自己情緒問題
(有圖)港姐”大熱”小三廖慧儀偷食男友
https://lih.kg/2124477

輕輕一回帶

Sam哥以前警犬黎
人地升上枝頭變鳳凰
仲點睇起你毅進仔
你又知唔係屈?
問題係佢又話無出 之後又話有出
根本無人知真相係點
同埋上耐交友app cap圖又點計
比埋個po你,無話一定係真,大家咪又9估
不過你呢d屈打手就最影響討論風氣
我格離po屌埋條女係g啦 搞笑
https://lihkg.com/thread/2124477/page/1
咁係咪被帽者以情傷為理由所作嘅一切行為, 無論幾極端, 出軌者都要負全責?

你自己諗下合唔合理
而家連登有班癲既日日將佢地痴線當正常
拍拖就一定要過人世?比人帽大把人都試過
你可以怪條女賤格唱衰佢,都可以怪自己冇帶眼識人
揀自殺就最撚冇用兼對唔住老豆老母
每日起身都係得自己一個人
最重視嘅人 無視自己
個種空虛感好難受
條女唔驚鬼?
點解可以咁理直氣壯block 埋條仔...
真係唔驚報應
一起洗澡一起吹頭按摩睡覺。
條仔好恐佈,痴情到咁
點解會失業?

之前係做咩工?

rip
咁快有打手出黎幫條臭雞洗地
好似五年了
開頭睇以為拍左好耐先去死原來得年半貨仔
最緊要有冇中出過先,有就冇乜挫折
情海翻波簡單過壞燈膽
比人帽完都仲要比人話騷擾,係唔係要同條女講頂帽我帶得好舒服,希望你過得幸福咁先啱?
大家講清楚分手??

講清楚左就唔係帽啦
無講過要佢地負全責
不過佢地係有份搞成咁
係有責任要承擔
法律上出軌的確係無責任啊
但道德觀念上有
咁講ok?
正一狗公! 你害撚死人哋條命呀
失戀、失業、搵工失敗麻醉唔到自己、情緒病、疫情屈係屋企波都冇得打

RIP
次次唔開心做完個GYM攰到仆街
番屋企就訓個晏教食個飯
通常都係愈唔開心愈用盡全力去做發洩
起馬發洩到一部份壓力
所以通常發洩完已經好好多唔會咁大沖動想死
啲on9細路仔冇咩經歷,唔好怪佢
啲後生女硬係想有靚仔同佢啪啪
不過女人愈大愈現實一有哂知名度起飛腳都好合理月入冇十萬又失業又冇學歷又窮毅進仔一件唔飛都on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞