獨家丨廖慧儀舊愛遺書曝光:你用無數大話瞞住我跟另一個人出去

1001 回覆
920 Like 36 Dislike
你呢家見到既一面倒 女既仆街
但出軌背後真係出軌咁簡單?
出得軌既感情好明顯有問題啦 唔係一朝一夕
感情世界無得理性 無數計
條仔純情 條女絕情 所以條女錯?
我唔gur 係人地2個人事 你地出黎判官
單單殺人案 真係兇手錯哂?
唔覺得唔派帽佢就唔會跳
佢講到離開條女就做唔到人,吓拍拖唔撚包結婚生仔㗎話
佢下下去到咁激,就算今次唔分下次分佢都係jump
根本人地唔嫁佢佢就會jump
咁拍咩拖啫..開波就結婚咪得...然後結都有機會離,佢又jump...

佢嘅命運根本點都jump
咪係
咩紀律部隊
原來依家仲有人咁長情
咪話仲有無工開 佢自己講
仲有 無工開都要自殺 真心笑左
佢咩負擔呀 成頭家要養? 差人幾千萬?
牛高馬大放下身段 2皮會搵唔到?
最少唔會餓死下化
咁廢既人 同佢拍拖會幾難頂 心照啦
呢種人會唔以死相逼?
佢好明顯 會逼人唔分手果隻添
我地以為仲一齊 根本就無 係條女怕左佢果隻
人人都要跟你果套? 真理先生?
審判 睇下住半山果班人先啦 佢地無壓榨窮人?
影響幾多人幾多家庭 審判係咁既 咁快d 判我住半山
記得唔好分手 分左手 都要顧ex 感受 顧一世
其實有第三者某程度上段感情本身都有啲問題

當大家一直唔去正視,管理維持返個熱度,一有少少誘惑就好容易出事,由奇大家未結婚冇小朋友,出軌既機會成本低好多,根本大家都冇責任,講句分手就88

被分手既另一半有時真係會接受唔到,一時睇唔開

Rip
條女比帽人帶連屌都唔比人屌?咩背後感情有問題係唔係即係可以合理化所有出軌行為?其實先唔理有無人為條女自殺,你睇下怪叔叔前妻出軌比人屌到依家都仲有人屌緊~有野講得啱,自己條命自己負責。條女比咁多人圍屌完無事未算佢本事lor, 如果受唔住壓力自殺記住都係佢自己問題~
我覺得仲有個原因係條女出左名,全香港都知佢分手 又俾班網民笑自己 個壓力大過 條女普通人分手
你咁講完又真係幾sad
已經絕望到無再搵佢靜靜去死
為香港女人死...一億個不值得!
佢咁撚尻柒鐘意錢,更加唔撚尻柒值得!
花心嘅女人就唔會為俾仔飛尋死,女人還是花心的好。
exactly
例如胡杏兒 周汶琦
算啦人哋又冇做啲咩壞事⋯⋯其實佢屋企人要接受無辜咁樣冇咗個仔已經好難受...真係諗唔開姐 況且每個人經歷唔同 唔好用正常角度去諗
你確定個女會比人笑而唔係神憎鬼厭?
真係同類先會咁buy自己人
死臭雞 我今晚就J你
sor
結論:上面條友係垃圾
情為何物
唔報全家死早廿年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞