獨家丨廖慧儀舊愛遺書曝光:你用無數大話瞞住我跟另一個人出去

1001 回覆
920 Like 36 Dislike

你可以唔再鍾意我
但真係唔好呃我
知道真相係會崩潰
不如再簡單睇 大家都係人類,一樣有人會去做雞做鴨

條路佢自己選擇

背叛人前相信都唔會講感情 ,係完全毫不後悔去背叛
唉,先唔講其他,但齋睇佢啲遺言係有啲心嗡,明白到全心全意愛啲人背叛自己嘅感覺係好撚難受,但都未至於要死吖,活得比對方好,證明比對方睇離開自己係對方嘅損失唔係仲好咩
臭雞家姐之前係兩個岩岩分手陣係咁公審Sam gor,依家del 哂post
學女人名言, 見住你同人上床。 陪佢訓緊既時候,佢既親暱既行為係真係假

相信自己都好嘔心

依個感受
封遺書一隻錯字都冇 好理智
我意思係

2件事中老鼠安同廖waiyee係擔當同一角色,撇除正印有冇自殺都好

但果陣連登係好同情老鼠安因為佢個正印唔靚同冇波所以可以體諒佢出軌,但同一處境連登係一面倒覺得廖係仆街到不能原諒
唉 其實真係會好傷心俾打算一生一世既人背叛 佢打既野都係我有同ex講過既野 只可以話我比較好彩可以放低到但係都應該永遠有條刺
Rest in peace
你個frd呢啲可能係人格障礙
洗唔洗咩節日都同ex屋企人過埋呀
屌睇咗咁多野
我都唔泥漿摔角啦
根本而家依啲唔係個別例子
成個大環境下可以做清泉嘅港女根本係非常之少
冇錯其他地方都一定會有女人出軌
但至少唔會好似香港咁變態
結論就係想減少變成佢個Ex咁嘅風險唯有唔好揀港女做伴侶
名利使人腐化
分手冇問題 正常分手用自殺威脅好撚仆街
但係而家係帽就另計

利申 畀人用過自殺威脅
但係如果我帽人 人地用自殺威脅我唔會覺得佢仆街 因為自己對人唔住在先
入得tvb都唔方好人
仲要比帽人帶雞都不如
如果許志安係一個壞咗嘅男人
咁香港就係一個壞咗嘅城市
同一個葛咸城冇分別
唔同嘅係大部份壞人都係女人
好難譜
臭雞家姐之前公審過Sam gor, 依家del 左post, 兩姐妹都係垃圾
為個藍屍死值得咩
又少一件弱智港男
毒撚未女仔隻手都未惦過都唔會求死

你又大隻大靚仔都要去死,只能講抵你死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞