獨家丨廖慧儀舊愛遺書曝光:你用無數大話瞞住我跟另一個人出去

1001 回覆
920 Like 36 Dislike
港女個腦唔意外啦
講真到佢仆街嘅時候睇吓佢會唔會咁口響
其實經歷過,了解哂自己問題係邊,點解咁失敗,睇下成功既人點解咁成功
自然都會有嗰位巴打既睇法
所以其實未必係佢無經歷過
反而可能係你未完成從失敗中企返起身再到變得更強既過程啫
TVB花邊新聞
點解咁多人care
港女思維 不意外
條女想出名終於得嘗所願
RIP
隻臭雞深潛幾個月肯定又閪痕出返黎
姣婆守唔到寡
人生流流長點解要zoom in依幾年姐
人生仲有好多挑戰
預左la
佢咁易想死 會無逼過? 差在直接定間接咁
求seed
仲要入左都冇一年 臭雞
你又知 就事實論事好唔好? 感情只係其中一因素 無工開都係一個因素
btw好像有爆過條仔以死相逼。。
係歲 唔係碎 60碎
你講野好難聽,如果有朋友睇唔開搵你傾訴,你講嘅說話隨時加多腳令人自尋短見。
每個人承受壓力嘅程度唔一樣,無錯旁人睇佢為情自殺好傻,但佢所承受嘅痛苦已經超出佢嘅極限。
有人為工作煩,有人為錢煩,有人為愛情煩,每個人重視嘅野都唔一樣,佢選擇咗將愛情放第一位。生活富足唔代表幸福,佢當刻覺得自己失去全世界,覺得自己係全世界最慘嘅人。感情大於理性,人之常情,如果人人都可以諗得咁透徹咁理性,呢個世界唔會有咁多悲劇。
咁死者如果人生頭廿年都順利, 一下子太多打擊。。。順啦 最緊要家人釋懷
女方話疑似有人跟佢乜乜乜
係 轉左牛角尖就係轉左
真係扯都扯唔到出黎 佢都唔想 但係控制唔到
仲好撚記得每朝訓醒諗起無可能再同呢個人一齊都攰到世界盡頭既感覺
亦有一刻覺得如果比臭狗撚開槍打死我都無所謂
(屌你老母妄想啦死臭狗一世係強姦殺人賤種廢撚)
回望返都唔記得點樣走出黎
當時幾乎日日都有黑警港共殺人既新聞 分左好多心
覺得仲成日同朋友頹呢d兒女私情好撚煩兼醜
感情夠好複雜
唔中意就唔中意 包一世?
佢唔中意佢 想同第個一齊都唔比?
要顧一個唔中意既人既感受?
On9 搵男既朋友帶佢見醫生
都唔中意啦 仲理尻佢咩 咪玩啦
你有冇去關心下ex exex exexex 呀 人地又有關心你呀
出軌一定唔岩 呢個係你覺得咋
出軌可以有好多原因
就算佢純想玩先出軌 感情世界有對錯咩
從來都係佢地2人既事 佢要死係佢個人事
拍拖出軌要賠? 佢可以係你眼中既仆街
但佢世界佢無錯 佢出果下 愛極條仔都有普啦
點解要為唔愛 無咁愛既人著想?
人生苦短 做人就係做中意既野
哂時間對住唔愛/無咁愛既人? 你慢慢啦
而家死無對證 各說各話 不過佢都係令條仔睇唔開既因素
其實事情可以斬得咁開黎睇既咩
明明就係有因果關係
同意
但慘就慘在呢個世界成功既人往往係睇得特別透徹
以愛情為例,嗰d媾女當食生菜,好似Danny呢d咁
你以為佢只係一隻狗公咩
其實佢呢type人,就係睇得最透最通
所以無論你地點屌都好,佢都會係winner
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞