獨家丨廖慧儀舊愛遺書曝光:你用無數大話瞞住我跟另一個人出去

1001 回覆
920 Like 36 Dislike
Rip
但我呢佢父媽先最撚痛養左個仔27年遺書提都唔提下父母,為左隻臭雞輕生
問題係條女嘅處理手法好有問題
香港大把人番工HEA話悶 忙話辛苦 未搵到自己想做既工作 自己既方向其實真係會咁
小氣MK 仔想攬抄姐
臭G妖女出左黎行
預左要還
年中唔少mk妹比mk仔啪大左個肚錢都唔比走左去,果d仲仆街過出軌
條女派帽係衰 但唔好美化自殺呢個行為
佢做之前唔諗吓自己老豆老母個妹 瞓醒突然間冇咗個仔個阿哥有幾傷心 咁係咪佢哋都要跳樓
睇佢寫啲嘢佢自己都好有問題
條女就算唔係識第個 單純頂佢唔順飛咗佢佢可能都會咁
所以男人自己真係一定唔可以咁卑微

咁樣容易出事,兩性嘅關係應該盡量要求平衡到

單方面嘅愛,走去極端就會自殺
交友app識親10個9個都唔係好人
甩頭髮
好仔唔當差
好女唔選黨姐
手法?
呢d仔以死相逼 搞到條女精神理力唔大?
問題係 條女咋 唔撚中意佢架啦已經
佢老母咩 仲要理佢感受?
你ex 打比你 你快d 即出見佢 唔係人地唔開心呀
你exex 叫你借錢記得借 唔係你就無理佢感受架啦
分手就分手 係唔愛就要死?
一拖手就去簽紙呀笨

我都試過 比人以死相逼 逼一齊
就係好似你地咁拖拉左 成2年
最後分手係佢識到男仔 我先好彩走到
每個人都有弱點,佢將條女當晒佢生命既全部,一冇左佢既世界就會被完全摧毁....起唔起得返身過唔過到呢關真係要靠自己....
之前細so單野,有巴打開左個警世post話唔好對癡線西沉船,因為要甩就要生要死,但而家轉左女人就係咁俾人話雞,明明癡線佬都好得人驚
唔比ga, 男係黃,女係tvb, 一定係條女問題
咪係 同埋 幾時都好
派帽既女人 要唔要都把就啦
幾好呀 第一年就比你睇清佢 唔好哂時間
條仔 唔分得手咪學人溝女啦
Goodest
參選個刻就知係臭雞啦
你以為佢去選真係想代表香港?
係落選 三甲都冇
仲要讀asso上中大我唔覺佢有氣質
特別d 牙 好心依家搵到錢/金主就cool下 咁就應該靚好多
佢成個世界圍住條女轉都難搞男人應該追逐自己嘅夢想
點解辭職又關條女事
呢樣真,父母屋企人最心痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞