獨家丨廖慧儀舊愛遺書曝光:你用無數大話瞞住我跟另一個人出去

1001 回覆
920 Like 36 Dislike
臭雞
Bae 嚟 Bae去,又係酒店門口等,唔屌閪兩個入房去睇粵劇啊?
都唔知邊個道德高地撚
定你班友未見過恐怖情人
咩叫邊個得閒痴撚線
大把癲佬痴線咁日日mon住伴侶
食個飯都當你出軌
你知佢地發生過咩事咩
分手唔得既
跳樓就肯定係個女既唔啱
I know that feel Bro
暫時放低理性 單純以一個被飛被帽既男人黎講
其實真係好痛苦
曾經認為對方就係自己世界既全部
曾經相信對方同自己襯到絕搵唔到分開既可能性
曾經以為自己完全了解對方 最後竟然背叛自己 感覺陌生
花左咁多年既時間培養出黎既關係
最後竟然係不堪一擊
大家會覺得應該怪罪對方出軌
但實情係更加怪罪於自己
好懷疑自己究竟邊度做錯 邊度處理錯 落得被咁樣對待
怕死既 積極既 咪日復一日繼續生活
等時間治療自己 又搏下遇到新既人去補償自己既創傷

可惜呢d 作為男人都好難同人開口講
屈係心入面 只可以靠自己頂撚住
RIP Sam
rip
一畢業投身社會係大染缸入面唔係個個都可以經得起考驗 rip
自己睇啦屌你老母
關你洗埋閪好唔撚好?
條女好麻麻姐
依家最怕條臭雞出嚟作乜都得
希望佢自己自動收皮
女人仲絕過男人
你諗嘢錯撚晒
根本唔關男女事

如果係條仔要分手, 條女發癲諗唔開自殺一樣係錯
任何人為情自殺都係on9, 每個人都要為自己情緒負責任

出軌嘅人嘅罪名頂多係出軌, 唔應該因為個別人士情緒不穩定而變做殺人犯
自己睇啦屌你老母
你洗埋閪好唔撚好?
再講
真係諗住自殺
點解唔搵人陪

如果條女真係出軌
條仔真係幫你戴帽

自己自殺
對家男女不知幾開心
少左個人煩
極度懷疑佢就係廖慧儀

夠唔夠薑開返ig留言呀?
前度女友通知你個ex嘅死訊
好好醜醜都應下機吓嘩
開口就話人垃圾你把口都唔好得去邊
我又覺得佢無講錯喎
跳樓自殺係最易害埋人既
點知你跳落去會唔會責死埋其他人同你陪葬

個妹都話佢企跳左好多次又拉返佢返黎
明知件事情咁困身+失業幾重打擊
屋企人無責任睇住佢 / 帶佢去睇心理醫生?
唉 真係唔值得
不過睇佢遺書應該行屍走肉左幾個月move on唔到
佢妹有講佢已經想jump幾次好彩拉返落黎
又大隻 都算型仔 可惜
Bro exact7ly
前後用左兩年先走得出個陰影
我認我係廢物
咁撚柒鍾意blame the victim
你搞清楚件事先留言啦
條臭雞綠帽個男仔在先
你班友就話人痴線佬 恐怖情人
分手唔係問題 但唔係綠撚咗人先嚟分囉
可能當初全力十卜選港姐
結果就親手推左自己落火坑 緊係後悔莫及
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞