獨家丨廖慧儀舊愛遺書曝光:你用無數大話瞞住我跟另一個人出去

1001 回覆
920 Like 36 Dislike
okay你啱駁你唔到
所以被帽就應該去死, 再將出軌者冠以殺人犯之名
全世界冇人再敢出軌
咪撚on9

任何人為情自殺都係on9, 每個人都要為自己情緒負責任
自殺呢個行為就唔評論 每個人都有唔同嘅選擇
但係TVB藝人狗男女仆街死就一定 祝佢兩個冤鬼纏身
講真普通人有機會食咩?你搵俾我睇吓?
叫你搵嘅時候你咪又係會話 搵黎做咩點解一定要食港姐 但如果真係要你咁樣做比較 搵到一個好過佢 你做到嗎?
下佢返咩工
人之將死,其言也善
條仔以死控訴
你覺得正常人信邊個多D?
個男仔好慘
一直死頂
條女一直唔理
正臭雞
https://www.youtube.com/watch?v=bM8C9Ki-tpI&t

但條片話無出軌重話對唔住隻g
好痴線
臭雞死全家
其實木門對木門

呢啲女擺明好想出名要係釣金龜
同佢玩下就得 過唔到人世
巴打挨過咗又係一條好漢
條女ig private咗?
點解成日懶狗公根本係條女問題,狗公死左又點?條女又釣第二個繼續happy。 狗公從來都冇責任係條女嘅責任, 因為依家係條女對唔住條仔, 狗公對條仔係冇責任可言, 狗公識佢老鼠咩想屌個西姐
有咩咁特別,宜家啲香港小姐得啖笑啦,不過用情好深係真既
深情絕對唔係好事 唔好俾d女洗腦
d女唔會深情 轉過頭就派帽
金鐘仔無可能代入到嫁啦
金鐘仔根本無呢d 煩惱
條仔起馬18X 又高又靚仔又大隻
應該攪埋條女一齊死
條女性格係咁功利嘅話,入唔入娛樂圈都遲早會派帽
冇分別
死臭雞
咪就係囉 班友根本都唔撚聽人講嘢 屌你老母你班連登毒撚吹到Gigi hadid係整容雞狗都唔屌都得啦
但事實係如果你真係鍾意過條女 你要走出情傷 搵到個好過佢 根本係冇可能
普通人點樣再食到呢個package嘅女啊?依家唔係討論緊條女高唔高質啊戇鳩仔 我夠覺得條女係臭雞啦 問題係站係前男友角度睇 一定好難再搵得返呢種質素
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞