獨家丨廖慧儀舊愛遺書曝光:你用無數大話瞞住我跟另一個人出去

1001 回覆
920 Like 36 Dislike
男人老狗唔可以喊苦喊忽?
願佢安息
入左夜終於見返啲正常人 早個時仲大把post係到話女方害死人 又話臭雞
柳記
咩事比人炒
有巴打話幾個星期前先見到佢同孔狗一齊行山 我就唔撚信咁快咁熟啦
中出呢家嘢
一次生兩次咪熟囉
睇嚟唔只感情事,仲有失業,自尊心受創,被背叛,條女仲俾綠帽佢戴⋯⋯好 sad

RIP
你又唔係佢 用你自己去睇人就講乜都得 有啲嘢就係當時人先明 佢自己係份遺書寫低曬 生活重心係得女 工作 朋友 生活失重心 諗去死都唔奇 我都唔明你地理解能力低 再自己FF人地點點點 用你個logic 以死相逼 都係佢兩個感情既事 都唔洗你去估同判
喊咗
sor 想讚禁錯左負評😭🙏🏻
真 有個ex就係咁
佢自己岀去搵女
比我發現 我話分手
佢日日係我屋企附近等我
唔比分手 不斷用唔同電話打俾我
好困擾
訓練過度會提升皮質醇容易造成焦慮呢
佢好似仲要為咗條女先辭職
唔好玩啦
條女如果咁都要自殺呢個世界大把player自殺死撚咗啦
根本條女同Danny就係人生贏家格
Sam係loser格
從來未聽過贏家要自殺
老老實實
出軌咪出軌
佢臭雞唔等於佢係殺人兇手
如果老細炒鳩人攪到人睇唔開自殺
唔通又話老細係殺人兇手
留意返 從來都無話過出軌係道德上無問題 只係一個人自殺縱使有百般原因 到最後落手係佢自己 我只係睇到連登仔竟然覺得係女方害死佢好不解姐
其中一個因素姐 你講得無錯 仲堆話條仔係自己攞黎 係loser 唔成熟 根本一堆外在因素 overcome唔到
其實我好想講 男方自殺其實已經無咩野好討論 唔該啲人諗下究竟係女方害死佢 定佢自己害死自己? 自己生命自己負責 怪外人?
咁overcome唔到就係overcome唔到 仲有一隻手拍唔響 一個正常人唔會突然諗去死 有啲誘因先trigger到佢 for example 學童自殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞