獨家丨廖慧儀舊愛遺書曝光:你用無數大話瞞住我跟另一個人出去

1001 回覆
920 Like 36 Dislike
拍拖分手好常見
人生總有好多難關 都要捱落去

RIP
即係sam 仔付出左自己生命去切斷左前女友短時間內可以走紅既機會 的確tvb係好乸老套既機構
理論上就應該雪架啦 如果佢選擇撐條女
應該就好快安排條女上東張西望喊返獲

不過連sam仔阿妹都講感情既野好難講對錯
而sam仔佢其實遺書都講 知道應該要忘記呢段感情
但做唔到......

可惜少少 sam 都幾靚仔高大 估唔到佢內心咁執著 可惜可惜
無人想知唔駛再講
屌,知唔知咩叫萬念俱灰呀?

唔好再話為情自殺係on9啦,
情緒嘅嘢,你無問題緊係企喺道德高地啦!
針唔拮到肉唔知痛呀!

佢已經幾次想到跳, 佢啲朋友或者屋企人真係要睇到最後實

利申:屋企人試過幾次想跳,用晒啲假嚟睇到實一實,最後肯去睇醫生,而家情緒穩定咗好多
唔講太多
條女唔還擊就知仲有材料係手
當個個仲覺得Sam好慘情 好偉大
一定要捉姦在床先叫偷食?我覺得隱瞞已經係不忠啦 仲要bae...
覺得佢個妹都算通情達理
巴打黎
居然俾條八婆害死
他回想當日全力支持廖慧儀選港姐

不過都講句RIP
屌你老母臭雞港女賤種,派人帽仲理直氣壯話點解唔可以分手,派帽還派帽,分手還分手。分完手去識第個係一回事,而家派完人帽仲怪番人變癲佬,唔撚諗下自己做完仆街野搞到一個大好青年變成咁。 你呢啲仆街唔死都冇用
覺得係因為條女話佢玩跳樓 於是條仔就真係跳俾佢睇
條仔九成九日日打十鳩幾萬個msg比條女 又句句都以死威脅條女啦 真係傻 人地變左心就一早wfc la
俾fuckbook block 到有反射動作.......
一街都係閪,唔值
十成 佢日日咁做
深情咪放唔低囉
諗住要同條女一世就唔會咁易放低
可以咁易放低唔會咁快諗同佢一世
屌那星 民怨咁撚大 鳩層都捧真係食撚咗屎
RIP

但難聽講句
由佢第一日揀條索女仲要發明星夢嘅
都預咗條女唔係賢良淑德啦
其實之前有追開post 都知條仔唔係好人 而家仲為條咁既女自殺 不撚知所謂都極點 影撚衰男人
臭雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞