獨家丨廖慧儀舊愛遺書曝光:你用無數大話瞞住我跟另一個人出去

1001 回覆
920 Like 36 Dislike
咁好過份喎 就算之前係點,都唔應該咁樣做
係男人就發奮圖強,死左條女唔會為你流一滴眼淚
連登仔係咁
講到自己有份屌咁

不過我會斬撚埋隻臭雞
比我會扮約佢地兩個出黎講清楚件事
然後拎把刀出黎將佢地斬哂佢地D手腳先再自殺
等佢地做人棍生不如死
我屌你老母臭閪仆街冚家剷
祝你全家俾人斬碎拎去餵狗
有一次就有第二次
唔知有冇醫療介入
亦有可能屋企人驚花底
唔想佢睇醫生
所以話,得閒返吓教會搵穌哥都好架
多個寄託吖嘛
BTW RIP
小弟咪買定花生等睇佢哋躝出TVB囉🥜🥜🥜
Life is cruel
Exactly
做雞做到搞出人命
成個地球都知佢係鷲哥所講嗰啲:
其實人地pm死訊,仲要係死者個妹,禮貌一聲回覆慰問下都應該。人地都識大體話唔係完全佢嘅錯。其實咁都睇得出佢唔係好識處理感情問題。而且聽講佢係拍緊拖一拖二,其實可以更好地處理。就算鍾意左另外一個,都唔應該一腳踏兩船。
錯曬
讀完asso升cu
差在人地出殯個日係ig 報喜訊
最憎亦最怕不停攞自殺去要脅人既人, 尤其係因為感情就更加on居
Frankly speaking 條女出軌係唔岩 依樣唔洗講 狗公 Danny 仔都係仆街仔 但阿Sam 因為咁而走去自殺會唔會太愚蠢呢? 世界咁大 仲有咁多女 冇女 都仲有屋企人 丫爸丫媽養左你27年 點解有勇氣跳落去 冇勇氣企番起身? 人死左就咩都蓋棺定論 你唔死 當你有60碎命 都命有33年人生 無限可能性 你話我唔係佢 唔明佢有幾難受都好 但其實退一步 海闊天空 可能佢依家係天堂睇番都未必一定要尋死去解決 但一切已經冇得再番轉頭了
仲要已經係選唔上果隻都自動大明星mode
大家攞件事出泥分析唔係唔尊重呀大佬 我攞出泥講係因為我知仲有好多人都同阿Sam 差唔多處境 失業失戀 可能仲有其他唔開心既野 但死係解決唔到問題 只會令自己後悔 所以千祈千祈唔好尋死
臭g
放心你唔會有份
因為你根本唔會有女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞