獨家丨廖慧儀舊愛遺書曝光:你用無數大話瞞住我跟另一個人出去

1001 回覆
920 Like 36 Dislike
屌過咪算囉
仲要同居

散左都大把女可以屌啦

仲要一齊唔耐
本末倒置,無佢派帽再出賣條仔先,邊個得閒痴線啊,道德高地撚
條女真係好絕情,死者個妹同條女講個消息 唔覆不特止,仲要block 鳩埋人。好野 真心Speechless

希望死者下世可以搵到真正最愛。
去得選港姐 真係要預左情海翻波

幾堅定都係假 入到去第二個層次嘅世界

只可以話佢支持條女參選係錯誤決定
條仔講乜
依度啲人就信乜
變咗就係變咗
好多人都同香港分手
呢個係集體嘅痛

RIP
Wtsapp相 隔離個post 個Danny hung 叫佢bae又揸車接佢 你自己睇啦 盲撚
true
分手之後先做, 同派帽係2回事

孔德賢 同 廖慧儀 都係垃圾!!!!!!!!!!!!!!!!!
孔德賢 同 廖慧儀 都係垃圾!!!!!!!!!!!!!!!!!
咁高大有型都睇唔開
型過九成港男喇講真,出到去大把女溝。

証明佢真係好專一,好愛條女。
比人鍾意左就唔應該變心啦 呢啲女人真係讀幾年番書就咩婦道都唔守 真係丟架影衰我地呢啲好女仔
屌你老母 但真係攬住狗公死既時候 你地就會話 咁撚自私 真係抵俾女飛㗎啦

佢處理唔到負面情緒,可能有試過但都係不敵自己
所以其實係悲劇
責任個個都有
失業?唔係做柳記嘅咩
將自己所有托負係一個識左幾年既女仔,
唔好咁傻啦
貼過黎洗死咩
係啊,得女人可以有感情
男人可以比人用槍射 用刀斬都唔可以叫痛同流半滴眼淚
有投入過好難會咁諗啦,回憶既嘢,隨時浮返上黎一陣傷感
叫埋bae都話佢兩個冇野
你呢啲傻尻真係垃尻圾
咁以呢條仔質素,搵番呢個level嘅女都唔難
你自己搵洗死咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞